Veckan passerar snabbt.
Vi har redan klart av halva veckan.
Svårt att tänka sig att jag faktiskt har varit ledig hittills denna vecka. Känns inte i kroppen. Energilös utan dess like.
Störd sömn med många väckningar. Senast häromnatten när Emmy oförklarligt låg lågt större sedan av natten trots avstängd basal och dextro.

Motsatsen var natten innan där hon låg högt större delen och vi fick upp för att korrigera för att få ner de höga värdena.

Annars har veckan varit rätt fullbokad ändå.
Johan och jag går på kurs på BUP i vardagsstrategier. Där pratar man om det som vad rubriken säger just vardagsstrategier. Vi är en grupp med andra föräldrar till barn i tonåren. Sedan känner man kanske inte igen sig i allt men får nog en del tips och råd.
Denna gick av stapel måndag eftermiddag. 
Avslutade den dagen med föräldramöte på Emmys skola.

(null)

Tisdagen kom en servicetekniker dör att utföra service på vår värmepump. Som vanligt med vår otur så var det inte bara service utan den behövde åtgärda en läcka och fylla på ngn typ av gas. Så blev mkt dyrare än tänkt men annars kanske vi inte fått värme och varmvatten i vinter när den kanske havererat helt.

Sedan hade Emmy ett tandläkarbesök inplanerat. Skönt nog så inga hål. Trots småätande och dextro nattetid osv pga av diabetesen så såg tänderna fina ut. Sedan fanns det såklart vissa bitar sär hon behöver förbättra tandborstningen. Men säg den tonåring som inte behöver det.
Lite träning för Tuva avslutade tisdagen och hem för att fundera över kvällsmat.

Vi har ju Linas matkasse varanna vecka och denna vecka skulle den ju komma. Fick dock ett sms om att matkassen kom men tyvärr inga torrvaror och grönsaker bara kylskåpsvaror. För 2 veckor sedan hände nästan samma sak men då bara grönsaker, ris och pasta och inga kylvaror.
Men det verkar vara vår otur!!
Som tur var fanns kycklingspett i frysen så kvällsmaten löste sig ändå.

Onsdagen började med att uppfarten äntligen börjar åtgärdas. Har ju berättat att vi ska asfaltera. Redan 0630 var de igång här hemma.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Får se om asfalten snart ligger där med.
Sedan hämtades Tuva på skolan efter lunch för besök på infektionsmottagningen. Dags för påfyllning av mässling, påssjuka och röda hund. Hon har ju bara fått en spruta vid 18 mån sedan har hon aldrig hunnit med fler. Man ska ju återvaccineras när man haft cytostatikabehandling. (null)

(null)
Tuva kände sig trött efter vaccinationen så blev hem för att koppla av i soffan och göra lite läxor hemma istället.
Lugn och ro kan nog vara skönt.
Själv åkte jag ju nästan direkt vidare tillbaka till stan.
BUP uppföljning för Emmy. Psykologen har kommit fram till att Emmy har besvär av ångest och vi ska försöka hitta strategier hur de ska hanteras. Idag berättade hon allmänt om ångest.
Så 3 inplanerade besök framöver med lite uppgifter osv antar jag.

Själv försökte jag även få tag på fysiologiska kliniken för att kolla varför Emmy inte fått kallelse för u-ljudet av hjärtat. Fylld telefonkö igen.
Ringde då onkologen för att be dem ringa internt. Superkötetksorna hade noterat att den inte var utförd trots att det i remissen står v35-36. De hade ringt och tryckt på så förhoppningsvis tid närmsta veckan!!
Tänk om vården kunder fungera bättre? Ska man behöva ringa och tjata? Tur vi har sköterskor som hjälper oss tjata ibland.

(null)
Blev en kycklingryta med kokosmjölk, grönsaker och grön curry ihopslängt av kycklingen som kom i matkassen. Fick improvisera med tillbehören. Tuva fixade mkt av maten med lite hjälp av mig. Är bra att försöka introducera matlagning för barnen.