Lite bilder på Emmy Sötis
Blir bildbombning på vårt mellanbus idag.


Idag har vi inte gjort så mycket mer än ett besök i asklunden med blommor till Karl-Erik och Anna-Lisa.2 små änglar fick pryda lite extra!
Bildbombar med bilder på våra tjejer!
Idag börjar vi med Tilde!!💖😘På de sista bilderna skrattade hon nästan så hon kissade på sig. Pappor kan vara väldigt rolig när han pratar om gafflar och mumintroll, sedan behöver man nog vara tweeni med för att bli road. Själv blev jag mkt fnissig av att hon skrattade så tårarna rann😂😂💖.

Dagen har annars tillbringats med att vi fick finbesök från Norge. Henrik, Kristin och Emil kom förbi och åt lunch här. Emmy hade dessutom bakat god glutenfri kladdkaka, mums.

Tuva har hunnit med att leka med 2 kompisar idag. Tilde har mest tagit det lugnt men hon hjälpte Johan med ett besök på returpunkten och lurade in honom på maxihuset efteråt. Massa butiker hon tittade i men endast ett par träningsbyxor inköpta.
Även Emmy har hunnit med kompislek på EM. Men lite legobyggande har det även blivit.

God kvällsmat fixade Johan ikväll. Fetaostbiffar i tomatsås och klyftpotatis.
Nu blir det filmmys i soffan med familjen, skippar godis idag.
Hemma efter jul i Dalarna!!
Vi åkte hem från Dalarna igår på dagen. Åkte mot snöoväder men kul att få lite vitt trots att julafton är över. Trafiken som varnades om var lugnt där vi åkte, inte mkt trafik och vi såg inga olyckor.
Fröknarna bus som bråkade bitvis av resan, här är de dock sams och nöjda.

Kvällsmaten igår blev inte julmat, vi njöt av hämtmat från Spicy Hot, mims!När Johan och jag fixade all tvätt så gick barnen ut och lekte i snön. Vid 2130 fick vi tvinga in dem. Tror de saknat snön.
Snuskiga snögubbar byggdes med bröst, rumpa och mm😂


Idag avslutade vi tvätten och sorterade lite i barnens garderober på FM. Tjejerna lekte på dagisfröken och åkte snowracer.
Sedan var det dags att köra in Emmy och Tilde till bion med Carina syskonstödjaren och lite andra syskon.
Som tur var ringde en av Tuvas kompisar om lek annars hade Tuva fått hå på stan med mig.

Innan bion hann vi med lunch på stan.Jag som inte gillar att gå på stan hittade klänning till bröllopet i februari. Kan inte visa bild då bröllopet är längre fram men fick godkänt av Johan och barnen😂😂😄💖.

God korvgryta till kvällsmat och nu soffhäng och mys framför TV med 2 av barnen.

MITT i veckan?? Nej det är ju julledigt😄😂