Behandling vecka 17
Idag har vi varit på US för den vanliga behanldingen med Carbo och Vincritstin.

Tuva var somvanligt glad och positiv över att komma dit. Åtminstonde tills det blev dags för PAC-nål. Men det gick snabbt över. Hon fick träffa Rosa och Sigrid (clownerna) idag som varmedoch roade under tiden som hon fick sin nål.

Dessutom fick hon en present av dem, deras skiva med muski som clownerna har spelat in.

Hon borde ha varit trött idag då hon inte sov någon middag innan behandlingen men hon var pigg och ville inte sitta still. Vi fick springa runt efter henne när hon undersökte allt.

Både sköterksan och doktorn sa att de nog aldrig sett Tuva så pigg somhon var idag. Men det har vi ju märkt av själva också.

Vikten hade gått upp till 10,9 kg, men hon äter ju som en häst. Häromdagen när hon var på dagis och jag hämtade henne sa de att hon ätit 3 portioner mat.

Hennes prover för idag var bra HB 106, LPK 6,2 neutr 2,0 trombo 200. Skönt att veta, nu skulle vi slippa ta prover på 11/2 vecka då hennes prover legat bra så länge. Om nu inget tillstöter med feber eller så tidigare. Förutom febern som vi vet kommer imorgon. Den vanliga biverkan av Carbot.
Frisör besök
Idag blir det besök hos frissan för barnen och Johan. Har glömt att skriva att Tilde och Emmy lekte frisör förra veckan. Emmy hade kommit ut till Johan och berättat att de lekt frisör med låtsassax. Johan började genast titta på dem och kunde se att saxen hade varit en riktig. Båda tjejerna har klippt lugg på sig och på Emmy saknas en stor bit hår mitt på huvudet. Men den går nog att dölja med lite kammning och fixning av håret.

Jag ska arbeta natt så har nu efter simskolan lämnat tjejerna på dagis och ska föröska sova några timmar innan jag hämtar dem.

Tilde ville inte bli klippt då hon vill spara ut till långt hår. Men det får nog tyvärr dröja tills håret växt ut igen.
3 intensiva dagar
Känns som om jag inte haft tid att skriva något de sista dagarna. Har haftfullt upp hela tiden.
Jobbat nu i 3 dagar. massor att göra på jobbet. Igår kväll trodde vi alla att inga patienterskulle dycka upp. Trodde i vår enfalld att Bröllop och fotboll hägrademer än besök på akuten. Men icke sa nicke.

I torsdagspassade jag ialla fall på att göra något för bara mig. Jag fixade till håret. En spiralpermanent blev det. Jag känner mig väldigt nöjd och har fött massor av beröm av kamrater. Skönt när något blir så lyckat som man hoppats. Annarsvarjaglite nervös innan hur det skulle bli.

4 Timmar i frisörstolen blev det. Men detvar nästan skönt, avkopplande och lugnt, behöver göra saker som är bra för mig ibland.

Barnen har haft fullt upp med frita i kyrkan och kompisar hemma och lekt med. De håller sig pigga och friska ialla fall. Min förskylning har också släppt. Den blev inte så långdragen som jag trodde.

Överaskningen somjag och familjen tänkt oss som ett sommarprojekt är ialla fallpåbörjad. Igår kom de och började gräva. Pool är det somdet blir i sommar, ska bli så skönt för barnen. Men för tillfället står det en stor grävmaskin på gården och vi har en stor grop i vår slänt. I veckan levereras poolen ocj efter midsommar monteras den. Nu ska här badas.