Tandlös Istället för att sova ligger troll...

img_6687 (MMS)

Tandlös Istället för att sova ligger trollet och drar lös tanden. Kommer att se superkul ut imorgon på kalaset.

Helgen som gått
Har varit en ganska bussy helg. Först var jag och Johan några av föräldrarna som var ansvariga för Kalset för Tildes klass.

Men det gick bra att fixa imordning allt där i skolan och tror att barnen blev ganska nöjda också, spöklig musik, utklädda personer och lite snacks att äta.

Igår var vi förbi hos svärmor som fyllde 81, så där fick vi äta en smaskig smörgåstårta och sedan en pärontårta till efterätt. hem för då ville barnen ut och Trick or treat. massor av godis fick de ihop trots att vi bara gick till några få hus.

Sedan satte Johan och jag oss i soffa och mös till den nya beckfilmen Levande begravd. Var faktiskt lite läskig. Idag har det bara varit att ta det lugnt vika lite tvätt och sedan mös vi med barnen i soffan och tittade på familjefilm.

För tillfället har både Tilde och Emmy komisar här och leker med. Tilde ute och Emmy inne.

Ska iväg och arbeta natt inatt, sova några få timmar imorgon och sedan ska Tilde ha kalas på busfabriken. Gissa vad hon väntat på detta kalas, ett fasligt tjat har det varit om när hon fyller år men nu är det äntligen dags.
Torsdag
Ska snart iväg till jobbet för ytterligare en kväll. Hoppas att det blir en bra dag, vill inte att det blir allt för mkt att göra. Vi behöver lite lugna och sköan pass ibland.

Idag ska ialla fall min lilla syster få åka hem från sjukhuset efter hennes operation, Så skönt för henne att få komma hem till normal vardag igen. Hon kommer hem och får sova i sin egen säng. Vet ju efter alla sjukhusbesök hur skönt detta är.

Igår var Tuva på dagis för första dagen på jag vet inte hur länge. Det hade gått bra men hon hade varit rejält trött på förmiddagen och sedan hade hon sovit i 2 timmar och de hade behövt väcka henne. Men på eftermiddagen hade det varit full fart på henne. Antar att sömnen gjorde susen.
Idag får hon vara på dagis också men hon får stanna hemma imorgon för att vila ikapp sig lite igen.

Vi var förbi skolan och hämtade nyckln till imorgon. Halloweendisco ska ju gå av stapeln och vi hade bokat in matsalen för att vara där. men nu visade det sig att vi inte kunde vara där. Inte riktigt lång framförhållning för att planera om men vi ska få vara i rörelserummet istället. Hoppas att det löser sig ändå.