Ny vecka
Här hemma har inte blivit många knop gjorda idag. Tror det trista vädret bidragit till att det var svårt att ta sig för ngt. Har mest passat på att läsa lite böcker.

Tuva passade på att ta med sig 2 kompisar hem direkt efter förskoleklassen slutat. De hade fullt med fnitter för sig, kul att höra dem skratta och busa.
De tillsammans med Emmy bakade en kärleksmumskaka. Vet inte hur mkt smet som de åt för vi fick göra en halv sats till för att kunna fylla formen.

Tilde passade på att vara tonårsuppkäftig mot mig och som straff blev hon av med sin telefon. Mkt traumatiskt tydligen. Tror det dröjer ett tag till nästa tillfälle faktiskt.


2 jobbnätter
Har klarat av fredag och lördag natt och som vanligt med nattjobb blir det inte mkt aktiviteter gjorda för mig.
Johan har haft huset fullt dock, fre hade Emmy 2 kompisar som sov över och igår hade Tilde 2 kompisar över. 
Har nog varit fullt upp med sena kvällar och tidiga mornar i helgen.

Idag passade vi på att åka in till stan efter Tildes gymnastikträning. Dels hade hon bokad tid på make upp store för sminkning, födelsedagspresent dom hon inte hunnit utnyttja tidigare. Fick välja produkter för samma summa.


Blev en snygg vardagsminkning.

Efteråt passade vi på att käka lite pizza innan vi gick på eftermiddagsmatine. Det blev cinderella/Askungen med hela familjen. Mysig eftermiddag.
Dom vanligt hade Tuva en feberepisod igår. Kom dock först på em så hon orkade leks med sin kompis som hon bokat date med.
Idag har vi märkt att det börjar lossna mer hår vid borstning.
Behandling nr 21
Idag var vi iväg på en kortbehandling. Skönt allt gick superbra och Tuvas prover då bara bra ut.
Vikt 18,2 HB 116 LPK 4,8 TPK 471 neut 2,1.

Tuva har bestämt att hon ska ha mössa på sig inne på skolan. Hon började i tisdags med det. Dock var hon lite besviken på ngr klasskamrater som berättat för andra barn varför Tuva har mössa på sig. Tuva ville att det skulle vara hemligt i klassen.


Vi han inte ens ut ur Linköping innan hon sov på väg hem. Lika trött som jag varit hela dagen.