Älskade barn!
Har sådana små sötnosar som jag älskar av hela mitt hjärta. 
Sedan att de är precis som barn är överlag och hittar på bus/huss svänger i humör osv men trots allt är de mitt allt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har jag faktiskt fått fånga dem på bild helt frivilligt vilket är underbart när de låter mig göra.

Igår tillbringade både Emmy och Tuva hela dagen på klassresor. Emmy till gröna Lund vilket hon varit väldigt nervös inför. Men kom hem nöjd men supertrött.
(null)
Tuva och hennes avdelning åkte till Palstorps hagar utanför Nyköping och busade hoppade i hö och lekte. Även hon var trött när hon kom hem igår. Dock jobbade jag kvällen så hon sov redan innan jag han hem.
Emmy hämtade jag strax efter midnatt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Lite snälla föräldrar förevigade ngr bilder som jag fick ta del av.
Härligt med glädjen hos barnen.
Själv har jag i veckan lyckats gå in och beställa nya glasögon. Ingen rolig kostnad men en nödvändighet när man ser dåligt som jag gör. Tror jag bytte glasögon sist kanske för 5-6 år sedan så var dags nu.
Förhoppningsvis kommer de om ngr veckor.
(null)

(null)

(null)
Blev 2 par samt solglasögon. Kommer nog mest använda ett par men skönt med ngt i reserv med. Min syn ändras ju som tur är inte så mkt nu för tiden.
(null)
Delar med mig av en bild på vår efterrätt, jordgubbar är supergott.

Annars har vi haft en lätt nedstämd Tilde hemma i EM. Hon har via sin SYV fått veta att hon inte blir godkänd i matte. Kan ju tycka att det är matteläraren som ska informera om sådant. Men de har haft ktastroflärare i nästan 3 år. Är bara 1 läraren i matte som var bra.
Skolan har inte riktigt tagit hänsyn till hennes dysklakyli och dyslexi känns det som. Inte särskilt mkt hjälp har hon erbjudits.

Men nu ska vi kämpa och fixa det godkända betyget på lovskolan i början av sommaren har vi bestämt. Visst suger det med mer skola när alla får ledigt men hon vill verkligen fixa detta.

Apoteksstrul!
Blev uppringd av Emmys onkolog idag. Nu har apoteket åter börjat strula angående beredningen av Emmys mediciner. Det som från början var struligt lyckades de ju ordna till så ett apotek ändå kunde fixa åt oss. Har ju gått bra ända tills nu alltså 8 månader. Men nu vill de tydligen inte fixa detta längre😡.

För att slippa strula och bråka har vi tillsammans med Emmys läkare nu bestämt att Emy får ta tabletter istället. Blir inte lika exakta doser eftersom Emmy är liten och nätt men vi ska börja med 1 varannan dag och 2 tabletter varannan dag.
Kommer kanske diffa lite så dosen inte blir perfekt men bättre än att bråka med apoteket mer.

Emmys läkare sa faktiskt att apotek idag bara fokuserar på att sälja smink och liknande och inte på att tillhandahålla mediciner. Mediciner borde ju vara deras huvudområde kan man ju tycka.

Annars har vi verkligen njutit av dagarna hör hemma. Jag har varit ledig men imorgon kobbar jag igen. Har blivit flera mysiga promenader med Gucci tillsammans med myggen och lite sol och bad med.
(null)

(null)

(null)

(null)
Här lite bilder på Tuva, Tuvas kompis Linelle och Emmy som svalkade sig i kväll.

Har faktiskt varit lite mer strul. Har ju bett Emmys läkare och sjukgymnast om vårdbidragsintyg till F-kassan. Trots påtryckning har dessa inte inkommit. Ringde idag igen och tjatade på dem. Hur svårt kan det vara. De brukar typ skriva ngr få ord. Resten är ju vår beskrivning av tiden som vi lägger ner på våran vardag som inte vanliga familjer behöver göra.

Fick höra att Emmy läcker protein och blod i urinen igen. I det sista provet innan så såg det blankt ut men nu åter ngt som spökar. Bra att vi följer det dock. Annars är hon extremt torr i husen och måste smörjas rejält hela tiden. Har också fått konstiga blodblåsor på finger topparna med. Biverkan?

Tuva mår bra idag men igår ringde de från skolan och berättade att hon hade jätteont i huvudet. Hämtade hem henne efter lunchen.
Tydligen hade huvudvärken kommit strax efter ankomst till skolan och bara blivit värre. Ont över pannan. Hon hade druckigt ordentligt så ingen vätskebrist.
Hem och bäddade ner henne. Hon hade nästan lyckats somna när Tilde kom hemspringande och ropade på mig högt och ljudligt. Blev att ge en panodil istället. Men hon vilade nästan 1 timme med vilket säkert hjälpte.

Toppenhelg!
Verkligen laddat energi.
Haft nattgäster hela helgen. Tuva har haft bästisen Joline här både fredag och lö natt. Även Linelle ville sova lö natt men fick hemlängtan.

Gårdagen började med ett biobesök. Tjejerna hade fått biljetter till nya Lasse-maja filmen som har premiär snart. De fick dessutom ta med sig kompisar.
(null)

(null)
Min stora dag bjöd på röda mattan!
Även popcorn och läsk fick barnen och en mysig film på lö förmiddag.
Sedan hemåt för lunch och njuta i sommarvärmen.

(null)

(null)
Idag har familjen firat mig med blommor, glass och jordgubbar och jag har njutit av solen och mest relaxat. Dock har vi ändå hunnit med en del känns det som. Tvättat sängkläder och torkat i solen, rensat vår rabatt där endast gräs syntes innan vi tog tag i det och lite promenader med Gucci.
Avslutade med grillat till kvällsmat (null)

(null)

(null)
Som ni ser så är det en hel del kvar att göra men tidigare var där bara högt gräs. Nu syns lite av växterna.