Helgen som gått har jag mest tillbringat t...

Helgen som gått har jag mest tillbringat till sängs under ett täcke. Men det har nog hjälpt, febern är borta lite förskyld fortfarande men lite av orken är på väg tillbaka. Imorgon blir det skola för mig, EKG-tolkning hela dagen. Blir kul o spännande att se om jag fixar studier.

Dagen blev inte riktigt som planerat. Prom...

Dagen blev inte riktigt som planerat. Prommenaden som jag tänkt mig idag orkade jag inte med. Vaknade med förkylning, lite ont i halsen och sjukdomskänsla. Efter att jag sett till att trollen fått frukost gick jag o la mig o sov i 2 timmar till. Blev Johan som fick lämna på skola o dagis. På eftermiddagen hade både Tilde o Emmy kompisar med sig hem, så det blev 5 barn till kvällsmat innan vi åkte till cirkusträningen. Väl där så blev Tilde erbjuden att avancera upp en grupp, så nu blir det träning må-to för barnen. 2 dar var 1 respektive 11/2 timme, blir nog att sitta i plugga under träningarna. Väl hemma blev det varsin kvällsmaka till barnen i när jag satte mig ned o kände efter så frös jag, tempen var då 38 sedan har jag fått ett fruktansvärt tryck över bihålorna. Hoppas detta inte blir långvarigt. Har iallafall hunnit med att läsa 1 kapitel i en av böckerna, bara massor kvar.

Sovdags Barnen sover sedan flera timmar. I...

Sovdags Barnen sover sedan flera timmar. Idag har inte mkt blivit gjort, visst blev det en tur till Maxi för storshopping o lite småstädat hemma. Men antar att det börjar bli dags att hugga tag i studielektyren är lite att komma igenom. Får bli lite plugg o kanske en långpromenad om vädret tillåter på dagen imorgon. Barnen ska ju vara på skola o dagis så lite egentid blir det. 7 dar kvar, på tisdag är det skola med föreläsningar. Nervöst men kul, hoppas det fungerar med familj, jobb och studier.