Inte skrivit på länge
Har helt enkelt inte haft tid att skriva några inlägg känns det som.
Tuvas feber gick över på ett par dagar, jag arbetade någon dag.
Sedan var vi lediga hela helgen hela familen för en gångs skull. Så skönt, vi passade på att göra iordning massa sådant som måste göras och som vi inte hunnit med.

Nu är utemöbler på plats, en terassmarkis uppsatt och grillen klar för andvändning.

Igår var det mors dag och jag fick blommor på sängen av mina söta barn. Sedan på kvällen assade vi på att grilla ute för första gången denna säsong. Det var gott med grillat. Frukost ute var inte illa det heller.

Idag har jag arbetat hela dagen och Tuva har varit en dag på dagis. Andra på flera månader känns det som. Hon hade varit jättetrött hela eftermiddagen men inte sovit så mycket middag.

Men hela helgen har hon varit rätt så hängig, ingen feber. Men inte den ork och aptit som hon hade efter hon fick blod. Hon har varit kiknig och verat vara i famnen mest hela tiden.
Planer som går om intet
Idag hade vi tänkt kika på färg och tapetprover på förmiddagen innan vi skulle till sjukhuset med Tuva, men febern ställde till de planerna.

Vi har pratat om det nödvändiga i att få lite ny färg på väggarna. De har börjat se för tråkiga ut. Men vi får ta det en annan gång. Till helgen om alla är friska då.

Dessutom var det gårdsfest på dagis ikväll, men Johan oc Emmy fick gå själva.

Ska arbeta natt inatt, det var brist så jag får jobba det passet istället för morgon imorgon. Blir lite pengar extra, beordrad övertid.

Nu ska jag se om lilöskrutt vill sova
Feber igen
Idag skulle vi ha åkt iväg för att få nåsta behandling med Carboplatin och Vincristin. Men redan igår kväll vaknade Tuva och hade 39,5 i feber. Ringde Bond som sa att då proverna i fredags var bra skulle vi avvakta till idag och bara ge Panodil och se vad som hände.

I morse hade hon 40 grades feber och när jag ringde dagvården ochfrågade bestämde de att hon inte ska få sin behandling denna vecka. De skjuter fram den till nästa vecka. Sedan väntar vi 2 veckor och ger omgång 17 i ordningen.

Barn-LAH var här hemma på förmiddagen och tog prover på Tuva. Hon är extremt hängig idag, febern får vi inte ner med Panodil, tempen stå still går ner typ 0.2 och inget mer.

Proverna idag var ialla fall bra 119 HB, LPK 9,9, neutro 5,5 och trombo 366. Så alla värden har hämtat sig sedan sist och säkert med hjälp av blodet hon fick. Men jag ska enligt dem lägga till Ipren 3x/dagen för att ta ner febern varvat med Panodil. Men hitills har det inte gett något resultat. Forfarande 39,4 med båda i kroppen. Ska se om lite sömn kan hjälpa.