Vincristin!
Idag har vi varit till US för denna periods sista behandling. Superskönt att vi nu har 3 veckor "ledigt". Men ledigt är det ju inte riktigt: Tandläkarbesök nästa vecka, bvc besök för kontroll av språkutveckling, besök hos sjukgymnast för kontroll av motorisk utveckling, provtagning och ett kuratorsbesök för mig och Johan. Det är de planderade aktiviteterna. Sedan kan vi ju aldrig veta om något extra bestämmer sig för att dyka upp.

Behandlingen gick ialla fall bra. Tuva har ju mått superbra sista veckan, piggare än jättelänge. Hon har massor av ork och bus i sig. Dessutom har hon klarat sig från att bli sjuk.

Som vanligt fick hon träffa clownerna, idag var det Rasa och Sigrid. Uppskattar verkligen att de finns och kommer in. Det märks på Tuva att hon ser frm emot att träffa dem och hon pratar massor med dem och vill vara med och busa. Idag blev det såpbubbleblåsning.

Proverna idag visade att de gått uppåt HB 104, LPK 2.6, neut 0,6 och TPK 506. Vikten har stått still sedan förra veckan på 12.1 kg men det är så skönt att hon börjar hämta igen sig och äter och har ork.

Tilde hade ingen rolig kväll igår då hon grät och inte kunde somna, hon hade jätteont i örat. Men tillslut med hjälp av Panodil och att somna i mammas och pappas säng så gick det ändå bra. Idag har hon inte klagat så mycket över örat men hon hade visat upp det hos skolsköterskan som sagt att det var lite rött. Får se hur det utvecklas, men ikväll har hon somnat utan att säga ngt.