På väg hem, vi blev hemsläppta 2 timmar ti...

img_4622 (MMS)

På väg hem, vi blev hemsläppta 2 timmar tidigare. Doktorn ansåg att allt gått så bra o att det var så lite vätska kvar att ge. Tuva däremot hade nog gärna stannat lite till, hon låg o sov i famnen på mig när nålen skulle dras. Nyvaken var det ingen hitt. Nästa nej är om en vecka.

Helgen
Det var superskönt med en helg i storstan. Hotellet vi bodde på var helt kanonfint låg precis vid vattnet. På fredagen när vi kom så chekade vi in och letade reda på någon stanns där vi kunde få en liten snabbkvällsmatsbit i oss.

Rumet på hotellet var superstort 35 kvm stort. Sängen var bredare än normalt den var nog 2 m bred så att sova där var en lyxkänsla. Detta trots att vi hade lilla studsbollen i sängen. Men å andra sidan kommer hon in till oss jämt om nätterna ändå.

På lördagen tog vi det lungt på morgonen så klockan var nästan 10 när vi åt frukost. En superfin frukosbuffé. Inte alltid man kan få nygräddade våfflor till frukost. Sedan tog vi båten in till Nybrokaj där vi strosade runt resten av dagen i massa olika butiker. Shoppat blev mest fönstervarianten men trevligt var det. Några skaer handlades dock in. Ett par snygga skinnskor till Johan, ett par Puma skor till liten, och så klart en keps med Kitty på. 
Klockan var närmare 18 innan vi var tillbaks till hotellet. Väl där gick vi ner till deras pool och relaxavdelning och badade en stund.

Till kvällsmat blev det en prommenad på över 5km till stan och åter för att sedan däcka tidigt, åtminsdonde jag och Tuva. Jag hade lyckts få värsta migränen efter hela dagen ute och Tuva var supertrött. Stackars Johan fick sitta och titta på film själv.


Är defenitivt någon att göra om, en helg totalt utan krav på ngt som måste göras utan bara ta det lungt och slappa. Är vad vi behöver i massor för tillfället.
4 kvar
Med dagens behandling så har vi 4 inneliggande behandlingar kvar. Så skönt att det snart är över.

Idag är det i allafall min tur att sova kvar så för tillfället sitter vi i en fotölj och lyssnar på skaka rumpan på iphonen.

Har för en liten stund sedan stoppat i oss lite mat. Smakade bra men Tuva hon åt bara lite ris.
Proverna ligger bra som de brukar efter uppehållet HB 111 LPK 6,0 Neut 3,6 och trombocyter på 298. De tog även lite lever och njurprover som även de ser bra ut. Skönt.