Bra besked idag

Känner oss nöjda över besöket på US idag. Rtg visar att tumören är oförändrad. Bättre än så det inte vara.

Tuva blev ordentligt uppkollad då det både var henne onk dr och en barnneurolog under utbildning där.
Alla blodprover som tagit så bra ut de med.

Vi pratade om värken i benen som Tuva har. Tydligen kan den sitta i upp till ett år efter beh. Bara att hoppas att det ger med sig. Dr verkade i alla fall troligen beror på Vincristinet.

Nästa uppföljning blir nu i mars, både hörseltest och tandläkarundersökning. Sedan blir det nog både BVC med 4-års koll och nyvaccinering, sedan ska vi på ett nytt besök till ögon för syntest, tror även vi ska till sjukgymnasten i april. Känns helt sjukt med alla dessa besök. Men ändå bra med att hon kollas upp.

På eftermiddagen fikade vi hemma efter önskemål från Tuva. Blev en semla, gott men nu har jag fått mitt lystmätet på den fronten.

Kvällen tillbringades vid cirkusen då barnen tränade och jag var chaufför. När vi kom hem hade Johan lagat supergod kokt kyckling och ris.

Lite ledigt snart!

Har snart klarat av mina 3 nätter för denna helg och få vara ledig. Eller ledig från jobbet vill säga. Ska försöka hinna med en hel del studier i veckan. Har ett förbättringsarbeten som ska lämnas in snart som jag vill få gjort och dessutom lite andra uppgifter.

När jag kommer hem idag blir det dock ingen sömn. Tuva får vara hemma från dagis då hon varit lös i magen igår. Inget annat men dagis vill nog inte att hon kommer dit, och jag vill inte behöva vakna och flänga till stan för att hämta. Bättre att hon är hemma en dag.

Nätterna har varit superintensiva p massor att göra.

Tilde var på tjejparty i fre kväll och var vaken hela natten. Gissa vem som var dödstrött hela lö.
Igår åkte Johan en sväng till Yxbacken och Tilde fick åka lite slalom. Emmy o Tuva åkte snowracer.

Läkarbesöket

Allt gick bra igår hos doktorn för båda småtrollen.
Vi diskuterade olika anledningar till att Tuva har ont i benen av o till fortfarande. Kom egentligen inte till ngn lösning då värken kommer vid olika tillfällen under dagen. Både vid prommenad och under lek. Vi får hoppas att det minskar och går över.

Vi tittade även på hennes tillväxtkurva och hon ligger ju ganska rejält under medel i längd, enligt kurvan skulle hon vara 5-6 cm längre. Låter inte mkt men på små tjejer är det ganska mkt. Alla hormonprover som togs hade inte kommit svar på så vi får se nästa v när vi träffar Irene på US.

Även Emmy kollades upp och fick godkänt på allt. Eller som dr sa till Emmy "din hjärna fungerar som den ska".

Eftermiddagen blev en lugn stund innan det var dags att skjutsa till cirkus. Barnen körde rejäl hårdträning igår mkt teknikträning och nästan ingen paus. Men de gillade träningen.