Nyår!
Idag ska vi fira in det nya året. Hoppas verkligen att det blir bättre än året som varit. Känns som det varit rejält tufft med allt kring Tuva och hennes cancer. Sedan har det inte underlättat med att Tilde har lässvårigheter, och som inte det räcker har vi Emmy med konsentrationsvårigheterna.

Sedan har det vari väldigt mkt otursaker som drabbat däremellan.

Kryssningen var rejält kul, intensivt med alla aktiviteter för barnen. Det var disco, kareoke, film, julklappsletande, julpyssel och mer film. För att inte glömma en show med Sandra Dahlberg som var julvärd. Däremellan skulle lite ätande klämmas in.

Idag blir vi hemma på nyår, skulle varit iväg till kompisar men 2 av dem har gått o blivit magsjuka igår.

Tror det blir bra här hemma ändå. Vi har fixat en skaldjursröra till förätt, helstekt vitlöksoxfile o potatisgratäng. Till efterätt blir det vit cholkadmousse med hallonsås. Lite fyrverkerier har vi hunnit fixa också.

Gott Nytt År allihopa!
Hemma! Varit iväg på en jullovskryssning ...

Hemma! Varit iväg på en jullovskryssning med barnen. Har nog varit riktigt uppskattat av barnen. Fullt med aktiviteter för dem att göra. Sitter nu i bilen på väg hem passerar just nu Södertälje o alla barn sover. Hem koppla av i komma på någon god efterätt till imorgon, blir att åka o handla tidigt innan alla är i affärerna. Eller kanske redan nu när vi kommer hem. Vit chokladmousse kan nog bli gott med ngn typ av hallonröd.

Behandling Idag har varit på kortbehandlin...

Behandling Idag har varit på kortbehandling, det gick ganska bra. Tuva blev road av Funny o Rosa o sa inte ett pip när pacnålen sattes. Hon hade dock gått ner i vikt o vägde idag 11,1kg men aptiten är inte superbra. Enligt dr så väntar vi en vecka o ser om det blir bättre annars får hon en kort beh med lågdos cortison. Proverna var idag HB 104 LPK 1,0 neutral 0,6 o TPK 227