Provsvar
Provsvaren idag visar att HB sjunkit till 88. Trobocyterna dock har tydligen klarat den här omgången bra. De ligger på 576 högre än någonsin. Vita på 3,4 och neutrolfila på 0,7.

Det borde innebära att hon ska klar en infektion ganska bra nu. Skönt.

Hon mådde inte bra i eftermiddags när vi kom hem, verkade ha rejält ont och var ledsen. Vi fick ge henne Panodil och sedan efter någon timme så blev det bättre. Dock åt hon väldigt dåligt med mat till kvällen. Jag som trodde aptiten vänt.

Johan ska stanna hemma med henne imorgon. De andra ska få gå till skolan och dagis. Emmy ska vara påskkärring på dagis. Det kan man inte missa.
Cytostatikabehandling nr 5
Nu har vi precis kommit hem från veckans behandling.
Vi började som vanligt med läkarundersökning. Tuva fick bli undersökt av en läkarkandidat idag. Behandlande läkare satt backom och iaktog. men allt verkade vara bra. HOn var lite rosslig i luftrören, men inte längre ner. men det är ju förskylningen hon dras med. Hostan och snuvan går aldrig över känns det som.

Vikten var 10,6 idag så hon har gått ner litegrann. men inte så frövånande då aptiten inte varit på topp. Hon gillar verkligen inte att få PAC-nålen satt. Var jättearg på dem medans de höll på med henne, de tog bort emlat och satte nål och tejpade fast nålen. Men sedan gick det bra, vi fick föröska roa henne den korta stund det tar. Men helst hade hon nog åkt hem redan efter läkarundersökningen.

De har satt upp oss upp utlottningen av vistelse i Almers hus i sommar. De lottar vilkar familjen som får åka under sommarmånaderna då de är atraktiva. US hade fått 2 veckor tilldelade sig så det innebär att 8 familjer kan få möjlighet att åka under sommaren. Men tydligen är det inte uttlottning på samma sätt annars under året. De har tydligen tillgång till en stuga i St Annas skärgård också.

Provsvar har jag inte fått än de skulle ringa om hur de såg ut. Så jag upptaterar om det senare.

Nu ska jag försöka roa fröken "glad", hon verkar inte så piggelin för tillfället. 

Tuva
Idag har hennes aptit kommit tillbaks. Hon åt ingen frukost men sedan åt hon massor av luch och middag. Helt otroligt att det kan gå så snabbt.

Skönt att aptiten är tillbaks.

Imorgon ska hon och jag till US för en behandling med Vincristinet. Vi bratade med henne om det idag och då pekar hon på dosan och ser rätt nöjd ut, trots att hon vet vad vi ska göra. Börjar kanske fö rutin på det här nu. Mer än vad mamma kan säga.