MR idag för Tuva
Första kontrollen efter avslutad behandling. Gick supersmidigt vi fick komma bort till MR innan utsatt tid och allt hade gått superbra. Som vanligt vaknade Tuva och ville äta genast😄.
Efter att hon ätit en macka smet vi hemåt från UVA. Här hemma har vi mest tagit det lugnt. Tuva har känt sig skapligt pigg trots allt. Dock har hon haft ont i ögonen och de har svidit och varit lite röda, detta är ngt som vi upptäckt de sista gångerna hon sövts. Biverkan?
Nu inleds en nervös väntan och om 2 veckor har vi svaret.

Emmy lekte med Anthony och de bakade mumsiga kladdkakamuffins och bjöd på.
Har även fått hem tjejernas skor inför bröllopet vi ska på om 2 veckor. Ska bli så kul, kul att fixa sig och bara vara iväg. Nu är det bara Tilde som behöver ett par skor inför bröllopet till sin klänning. Blir helgens projekt.
Tuva har ju inte så mkt hår så hon kan ju behöva dekorera med lite annat.Lite suddig bild men detta är Tildes klänning. Nu är vi laddade.
Sov gott det ska jag, upp tidigt imorgon inför jobb.
Unnat mig lite massage!
Har idag på min lediga dag mest tagit det lugnt. Somnade faktiskt om efter att ha skickat tjejerna till skolan. Skönt med sovmorgon.

På eftermiddagen åkte jag in till stan och fick både massage och ansiktsbehandling. Ren njutning faktiskt och precis vad jag behövde just nu.

Vi har en intensiv period med massa sjukhusbesök framöver som väntar.
Imorgon är det dags för ngt som jag är jättenervös inför, eller snarare resultatet. Det blir Tuvas första MR sedan vi slutade med cytot för 3 mån sedan.
Herregud vad dessa 3 månader gått fort. Känns ju lite oroligt alltid inför rtg men sedan vi slutade med cytot har Tuva inte blivit piggare som sköterskorna sa. Vad beror det på? Ev hormonbrist? Annat? Sedan har ju Tuva börjat få ensidig huvudvärk på höger sida bakom ögat. Beror det på tumören? Barnmigrän? Massa att oroa sig för.

På torsdag är det dags för nästa besök som vi upptäckte av en slump då vi inte fått ngt kallelse till den, hon ska till barn på sin årliga koll. Ny dr då hennes neurolog slutat. Nu blir det en som inte har neurologi som specialitet. Vet inte om jag gillar den tanken, tycker att vi har rätt att träffa insatta dr som kan sin sak. Nu kan ju denna dr kanske vara bra men han är ju specialist inom ngt annat barnområde.

Veckan därefter är det Johans tur att visa upp foten, den har ju blivit så mkt bättre och han är ju inne i sin andra jobbvecka, men inte helt läkt än men inte mkt kvar.
Veckan efter det är det 3 besök till, tandläkare för Tuva till spcialisttandvården. Ryggortoped för Emmy och onkologen för Tuva. Pust!! Är ju nästan en halvtid bara detta. Sedan får vi ju inte glömma att jag är på sjukhuset hela dagarna med😂😂.
Nu dags för sömn så vi orkar med morgonen.


Blir veckouppdateringar nu!
Är lite dåligt med bloggande känner jag själv och blir nog med en veckas mellanrum. Mkt jobb och vardagsrutiner med läxor och aktiviteter.
Förra helgen var det julfest på vackra Wreta gästgiveri med barncancerfonden. Mkt trevlig EM där vi fick smita tidigt eftersom jag började jobba 16. Alla barn fick massa godis och en söt nalle i present.


Härlig semester till hösten har blivit inbokad, längtar massor. Aruba bär det iväg till för hela familjen, sol, bad och relax.
Denna vackra himmel fick vi beskåda tidigt imorse på väg till Tolvannabacken i Kisa för skidåkning med Barncancerfonden Östra. Trevliga backar men mitt på dagen hann det bli lite mkt folk.
Vi njöt trots detta massor av härlig vinterdag.

Johan och jag passade på att gå på bio tillsammans bara vi på kvällen, tjejerna roade sig med Disneyfilm på TV.