Adventsmys
Idag fick vi lite sovmorgon, tror klockan var 930 när vi klev upp och fixade frukost. Skönt att sova lite längre, Emmy och Tuva var dock redan vakna och tittade på Bolibompa.

Jag och Emmy åkte iväg till stallet en stund då hon hade en igenridning att göra. Hon glad som alltid fick rida på lillblixten. Liten och pigg men bockar massor då han inte vill ha korta tyglar.

Johan har varit duktig och bakat smaskiga saffransbullar med mandelmassa i. Ett hemmagjort pepparkakshus blev det också.

Alla tjejer har passat på att umgås med kompisar. Tuva hade en klasskamrat över och de var ute massor med vår hund Lisa.

Trött hund.
Tilde hade över ett av våra extrabarn som vi säger, hon skojar hon med och säger hej mamma och pappa till oss. De roar sig som vanligt mest instängda på rummet. De påbörjade dock lite bak till eget pepparkakshus på eftermiddagen.

Emmy hade över en kompis som är ett år äldre som vi sedan skjutsade hem innan kvällsmaten.
Söndag 1:a advent
Sofie Wiberg Photography”
 
Gårdagen
Tillbringade dagen med att plocka fram lite julstök samt att vara i stallet i 2timmar. 
Tilde hade sin vanliga ridning samt en igenridning. Hon var överlycklig då hon fick rida först på Bobby sedan på Baltazar. Hon har nu en ny favorit tillsammans med Bobby. Kul att se barnen så glada.
Vissa barn dock på lektionerna undrar man varför de rider. De gråter och tycker det är läskigt att både trava och galoppera. En tjej avbröt sin lektion halvvägs igenom. Undra om det är barnet som vill rida då eller om föräldrar pressar?

Vi fick en väldigt trevlig kväll hos goda vänner med god mat och trevligt umgänge. Skönt att träffas och bara umgås lite ibland. 
De bjöd på Racklett? Små pannbiffar, lövbiff, bacon lök, och sparris som lagades vid bordet med en speciell grill. Till det smält ost som smältes i små formar på grillen. Spännande att prova ngt nytt och kul sätt att äta. Man tar sig verkligen tid att sitta och prata då man lagar maten unde tiden.