Allt känns orättvist!
Idag har jag verkligen känsla av att livet är orättvist. Tilde var för att göra andra dagen av sina dyslexiutredning. När hon var klar frågade jag logopeden om hon sett ngt redan nu. Fick till svar att Tilde har en dyslexi. Vi kommer att få träffa logopeden om 2 veckor för ordentligt samtal. Tydligen så har Tilde lärt sig vissa strategier för att fixa allt så bra som hon gör. Tjejer med bra strategier för lärandet brukar oftast få sina diagnoser sent då skolan inte utreder dem.
Skönt att få facit på vad vi vetat men jobbigt ändå. Orättvist.

Nästa händelse idag var med Emmy, Emmy hade kompis med sig hem och ganska tidigt efter att vi kom hem berättade tjejen att hon hade mkt dåligt samvete för dumma saker hon sagt om Emmy. Hon berättade och bad om förlåtelse. Tydligen visade det sig enligt tjejen att det var flera i klassen som Sagt och tyckt om Emmy. Ngt är att de säger att hon är äcklig. 
Försökte prata med Emmy men hon byter samtalsämne, går ifrån eller säger att hon inte vet. Bara en bekräftelse på vad jag anat hela hösten.
Mailade hennes lärare så får vi se vad som händer. Enligt kompisen så är även en kille i klassen utsatt för mobbing. Känns som de har mkt att jobba med.
Starkt av kompisen att berätta själv samt be om förlåtelse.
Känns superjobbigt för mig som mamma särskilt som jag var mobbad genom hela skolan. 

Varför måste vi drabbas av all skit? Vissa klarar sig igenom utan ngr stora bekymmer medans andra får hur mkt som helst. Räcker tydligen inte med recidivbehandling för hjärntumör utan vi måste orka med massa mer.

Annars har tjejerna haft ridlektion. Tilde har övernattning på skolan, 45 ungar som ska "sova".
Hann med god middag med pepparbiff innan det var dags att åka till jobbet.
👎😢
Behandling 13
Idag har vi kommit ett steg till i nedräkningen.
Behandlingen gick ganska bra. Tuva blev dock tvungen att stickas 2 gånger i porten då hon drog upp axeln första försöket och löste ut stickskyddet. Idag var det en kortbehandling.
HB 109, LPK 4,7, neut 2,2, TPK 465, vikten 18,3 så nu går det åt rätt håll
Somnade i bilen som vanligt på väg från sjukhuset.
Passade på att besöka kompis på väg hem och blev bjudna på våfflor. Tack Marie med familj.
Kvällen tillbringades på jobbet på APT möte. 2timmar gick snabbt, vi kunde nog pratat längre.
Nu dags att sova så jag orkar upp imorgon.
Ögonbesök och gynföreläsning
Igår arbetade jag förmiddag för första gången på länge. Det var kul att vara på jobbet dag istället för natt.
 Första dagen på länge dock då både Emmy och Tuva fått sen dag på fritids. Hade gått bra dock. Blev att åka hem och fixa lättlagad middag och se till att läxor tittades på.

Idag har jag varit ledig från jobbet men tillbringat en stor tid inom sjukvården ändå. Först besök på ögon med Tuva. Allt gick bra där me det tog väldigt lång tid. Över 2 timmar då det var ngn ny ssk som assisterade läkaren och inte hade koll på mkt.
Blir att välja ut nya glasögon då synen är sämre, dock inte sämre än för 3 mån sedan men då den försämrats sedan hon fick glasögonen för ca 1år sedan.
Hem och släppte av Tuva hemma och vidare till sjukhuset där jag gick på gynföreläsning. Sitter i samarbetsgruppen med gyn och vi ska försöka få lite koll på varandras arbetssätt osv. Bra avslutning på eftermiddagen.

Här hemma har jag lämnat Emmy på hennes fotboll och blir snart dags för kvällsrutiner.

Lite fina snöbilder då det snöade igår eftermiddag och natt.