Fullt ös medvetslös!

Nu är mina 2 nätter avklarade och jag ska försöka vända tillbaka till dagtid. Imorgon blir det en tidig morgon då jag åker iväg för 3 dagar i Stockholm.


Jag har hunnit med att pärla ihop en bunt med nya armband. Brukar vara bra att det finns en del klara hemma för försäljning.

Gårdagens mumsiga middag. Biffar med potatismos och rårörda lingon.

Lite fler söta bilder på Gucci. På måndag är hon hemma hos oss!

Tuvas SuperSnöre hittills! Långt har det hunnit bli. Då har vi dessutom inte hennes första 11/2 år med här. Jag bloggade ju även då men inte ringa frekvent vilket gör att jag inte kan läsa mig till vilka pärlor som skulle plockas på det viruella supersnöre. Men vet att det var mängder med inneliggande vård, provtagningar cytostatika, blod osv.

Kul att man kan skapa snöret via en app med.

Kvällens goda middag. Fetaostgratinerad fläskfilé och klyftpotatis.

Investerat i en ny parfym åt mig själv idag. Min andra börjar ta slut eftersom älskade Tilde tydligen tycker om den hon med.

Nattjobb!

Glömde totalt bort att blogga igår. Vet inte varför men saker dyker upp emellan ibland.


Igår var Johan och jag iväg på ett föräldramöte i kyrkans lokaler för Tildes konfirmation.

Lite prat om våren och deras läger som de åker på på påsklovet.

Var härligt krispigt i luften igår. Så vackert med all frost på träden.

Eftersom vi inte kom till Dalarna i helgen pga av feber så fick vi laga egen tjälknöl. Mamma skulle bjudit oss på det i fredags. Detta blev vår lördagsmiddagen istället. Supergott!!

En bild på Tilde när hon försöker plugga. Vi försökte få alla 3 att göra en del av sina läxor redan igår för att de skulle vara lite klara.

Jag har dessutom klarat av min första av 2 nätter. En kvar sedan snabbt vänta åter eftersom jag ska på konferance till stockholm på onsdag.

Lite sjukvårdshumor!!

Fått lite dagsfärska bilder på Gucci. Liten, rund och söt. Snart flyttar hon hem till oss.

Feber och soffhäng!

Här har kvällen igår gått riktigt segt. Tuva har varit hängig med sin feber och vi andra lite deppiga då våra planer blev inställda.


Blev en skaplig middag ändå. Kycklingklubbor med pommes tillagades. 

Tilde ville dock inte göra oss sällskap utan hon tillbringade 3 timmar i yxbacken med kompisar istället.

Istället för fredagsfys blev det fredagsmys😂😂😂.

Detta satt Johan och jag och myste med. Samtidigt som vi tittade på sista X-men filmen. Emmy och Tuva tillbringade kvällen i vårt rum och tittade på fångarna på fortet istället. Tuva har flyttat sig från säng till soffa och tillbaka till sängen igen.

Söta bilder på Gucci som idag fått leka ute för första gången. Vår uppfödare Tina är supersnäll som uppdaterar med bilder åt oss regelbundet.

Nu är det bara lite mer än 1 vecka tills hon kommer hem till oss.

Eftersom det inte blev någon skidåkning idag i Romme blev det en tur in till Freemovr. Trampolinhallen inne vid Ingelsta.

Var dock väldigt mycket folk där idag så det blev bara några timmar innan de tröttnade.
Vi passade istället på att inhandla ett par nya ridbyxor åt Tilde då hennes har gått sönder.
Sedan tittade vi även snabbt in på sängbutiken Sova. Emmy har ju pratat om att hon vill ha en större säng i sitt rum. Antar att hon tycker hon inte är så liten längre.
Såvi får se om det ev blir en säng😂😂 i födelsedagspresent. Dock lite senare pga lång leveranstid.

Nu ska hon såklart inte ha en dubbelsäng men en 120, då har hon ngt som fungerar när hon i framtiden flyttar hemifrån.

Passade även på att inne i stan handla något åt mig själv. Fick ju presentkort i julklapp på underklädesbutiken. Jag har ju svårt att hitta bra BH men på Bodyline så finns det bra märken som passar, dock dyra så då är presentkort perfekt.

Väl hemma så passade vi på att njuta av lite eftermiddagsfika. En god semla och en chokladkolagrotta till Emmy som inte gillar semlor.

Lite kul med gamla minnen. Dessa kort är från tiden 96-97 när jag var Au pair i USA. En underbart kul tid som jag absolut inte ångrar.

Har dessutom fortfarande kontakt med 3 av tjejerna som jag umgicks med.
På ena bilden hängde vi på TGI friday som var ett favvoställe. Den andra bilden är en fest som vi hade hemma hos min värdfamilj.