Lite att berätta om Emmy!
Emmy och jag var ju till dietisten strax innan lovet och vi ska försöka få henne att dricka mjölk till varje måltid. Hon brukar ju skippa i skolan då hon inte tycker den är god. Sedan ska vi försöka få henne att äta en smörgås på kvällen innan hon somnar med ett glas mjölk. Sedan har hon fått lite näringsdrycker att dricka när hon ätit små portioner i skolan om maten inte passar henne för att förbättra kaloriintaget. Även sett till att hon får vanlig mat istället för soppa på torsdagar då hon inte gillar soppa och inte brukar äta nästan ngt då.

Sedan har vi fått svar på Emmys MR😢. Det var inget kul, vi hade kunnige hört ngt från hennes ortoped så jag loggade in på mina vårdkontakter och kunde själv läsa svaret där. Hon har en stor utbredd mjukdelstumör hela vägen från nacken ner i ländryggen och ut mellan revbenen. Ringde ju upp US dagen efter och bad att dr skulle kontakta oss. Detta svar hade han dikterat och skickat i brev till oss bara att tycka att man kan ta sådant via brev och inte personlig kontakt 😡. Brevet kommer nog i veckan. Ingen mer aning vad detta innebär och vad som ska göras då han remitterar henne vidare till barnneurologen Vrinnevi. Blir nog att ringa och vara besvärlig mamma senare i veckan. Funderar faktiskt på att be att få remiss till Stockholm, vet att där finns barndr som är kunniga på Neurofibromatos. 
Undrar så klart över om detta har samband med viktnedgång. Definitivt ett samband med hennes ryggont och stelhet i ryggen som kommit relativt nyligen.
Tycker hon har mer och mer ont och även ont i magen, maxvärden undrar jag om den har samband med de påverkade intercotalneverna som går fram på magen. Eller om hon har mer inne i buken?
Något som är nytt sista månaderna är även huvudvärk ensidig och då pekar hon på höger öga. Panodil har inte hjälpt för huvudvärken.

Mkt att ta in och oron snurrar i huvudet.
Förra inlägget var ett mysigt bröllopsinslag!


Sportlovet tillbringade jag och barnen i Idre. 3 dagar med skoterturer och mest lugn och ro i sportstugan.

Vacker natur i fjällen
Blev en dag med härlig skidåkning på Idre fjäll. Mycket bra backar och kul med barnen.Väl hemma igen så var det dags för barnens ridlektioner. Glada och nöjda men Tuva trillade av så det blir att bjuda på fika på fredag.

Själv har jag lyckats få en Tendenit i höger underarm. Rejält ont och massor av senknarr. Överansträngning genom att sitta och köra skoter i 3 dagar med statisk rörelse genom att gasa och lägg till skalningarna på det. Försökte jobba i söndags men allt för ont så nu är jag sjukskriven ngr dagar så armen hinner läka ordentligt. Enligt mina dr är det NSAID och vila som gäller.
Tror dock att det ger med sig snart, lite bättre nu ikväll men ngn dag till behövs nog då det gör ont så fortskaffningsmedel andvänder armen.

Mycket dåligt med bloggandet på sistone!
Har egentligen mycket att skriva om men inte orkat.
Vi var ju i Jämtland för ngr helger sedan på ett jättetrevligt bröllop och tänkte dela med mig av lite bilder därifrån till er.


Snygga kusinen fixas i ordning

På väg in i kyrkan, stackars brudparet är ute i kylan och fotograferas

Söta brudnäbbar och gosse.

Vacker bukett
Nervö brud

Barnens buketter


God mat serverades på det mysig Hotellet Jämsmässholmens fjällhotell som tidigare varit internatskola för samebarn.

Magnus blev överfallen när Veronica gick på toaletten😂

Lite dans.
Mycket trevligt bröllop som kusin Veronica och Magnus bjöd oss på.
Dagen efter var det ju dags för hemresa,  10 timmar i bil då det är långt härifrån upp till Jämtland men resan gick bra. Var dessutom 14/2 och jag fick en liten presentSällskap på vägen, söta renar.