En gårdag med blandade känslor.
Gårdagen började med att vi åkte till Clinicum på US för att skriva ENCP prover och göra den praktiska testen med.

Det gick superbra, alla klarade av sina praktiska test och även de skriftliga fick vi godkänt på. Jag dessutom med 100%. Trodde jag aldrig då jag varit supernervös innan med massiv adrenalinpåslag.Blev att åka hem efteråt, hämta Tuva på skolan då Tilde och Emmy gått hem själva när de slutat.
Emmy och Tuva hann med sin ridlektion och sedan hem och packa så allt skulle vara klart när Johan slutade 19.

Sedan 4 timmars resa upp till Dalarna, gick rätt så ok efter att tjejerna somnat. Innan var det fyllt gräl på dem om allt.
När vi kom fram la sig tjejerna för att fortsätta sova.
Strax efter midnatt ringde farfars boende och sa att han blivit sämre. Både Emmy och Tilde ville följa med dit. Vi hann precis dit innan han somnade in. Rest in peace!!

Känns i kroppen nu på morgonen att det var en påfrestande dag igår med både uppåt och nedåt. Huvudet värker som en bomb.


Övertrött och behandling 17
Inte hunnit blogga igår. ENCP kursen igår höll på till 1930. Nästan 12 timmar med massa information och övningar. Kul men tröttande.
Dagen idag har varit lika intensiv, började 8 och slutade 1910. Imorgon är det examination. Orkar dock inte totta ngt mer i boken. Det jag kan kan jag.


Tuva hade behandling idag, den korta varianten. Passade på på lunchen att titta förbi.
Allt gick superbra idag och vår kämpe är så duktig.
Proverna var HB 112, LPK 4,3, neutro 1,6 TPK 477, vikt 18,1. Vi visade blåmärkena som Tuva fått på benet och dom Tuva inte vet vad de kommer ifrån. SSk trodde det berodde på Avastinet, särskilt då Tuva även blöder näsblod.
Nästa behandling på onsdag nästa vecka.
Tydligen var Tuva rejält trött idag, hon hade somnat innan jag kom hem. Pluggat inför kurs
Idag har jag försökt få lite pluggande gjort inför ENCP kursen som jag ska iväg på ons-fre. Det har gått sådär, haft ont i huvudet i 3 dagar nu. Samma typ av huvudvärk som jag fick efter hjärnskakningen. Tydligen kan den vara besvärlig och finna kvar länge. Det värsta är att Panodil ej hjälper mot värken.
Har i alla fall kommit igenom boken samt läst 2 kapitel som vi skulle foccusera på ngr gånger extra.

Pluggsällskapet idag tills barnen kom hem var:

Vi har fått fira ett guld idag, passade på att se Charlotte Kallas guldlopp på eftermiddagen.

Annars har det kännt trist idag på grund av ett mkt tråkigt besked. 
😥