Träning
Har hunnit med ytterligare ngr träningspass på gymmet. Blev träning både måndag

Onsdag fanns inget att fota av men vi körde:

20 min rörlighet
Sedan 25 högintensivt
11/2 min skjuta släde
11/2 min välta traktordäck
11/2 min dra släde
11/2 min situps
Sedan byta stationer
😄
Passade på att träna även idag vid lunch. Blev ett PT pass då jag var själv, kul då det blev fullt focus på mig. Vi körde massa bålstabilitet. Jag är ju sjukt otränad och svag i rygg och mage så väldigt nyttigt. Blir lite träningsvila imorgon då jag jobbar och missar passet. Gör nog inte så mkt då även vila är viktigt.

Idag passade vi på att hämta mamma vid tåget då hon kommit för att umgås över helgen. Kul med besök, barnen försöker planera god mat till helgen. Olika förslag finns😂.

Annars så har vi hunnit med Emmys första vattengymnastikpass på sjukgymnasterna, hon verkade nöjd över passet.


Annars ringde Emmys dr på ögon idag med resultatet av MR. Tydligen så kan man se ngt inne i orbitan oklart vad. Ögon kommer dock fortsätta följa henne med synkoll om 6 mån och ny MR om ett år. Dock så såg synnerv osv bra ut.


Nyttig lunch häromdagen, äggröra med lufttorkad skinka till.

Dagen kvällsmat, kycklingwallenbergare med potatismos. Väldigt gott och uppskattat av alla.
Nu laddar vi för helgen, ngr pass på jobbet ska avklarad och lite Valborg ska firas😄. Vi hörs
Helgen bara springer iväg
Så fort helgen har gått. Antar att det går extra fort när massa timmar tillbringas på bästa jobbet i stan. Tycker verkligen det trots stress och mkt att göra, men det är ju sjukt kul och mkt omväxlande med.

Vad har familjen hunnit med i helgen då?
Knappt jag har koll själv men här kommer en liten samanfattning för att jag ska ha koll😂😂.
Onsdagen blev det en dag på jobbet och inte mkt mer hanns med. Tordagen så hade jag en supertrevlig kväll med andra mammor från barncancerfonden efter jobbet. Vi var hembjudna till Sara och hon bjöd på smaskig mat och efterrätt. Blev mkt trevligt prat den kvällen och tiden bara rusade iväg.
I fredag så hämtade jag Emmy efter lunch då vi skulle träffa sjukgymnasten. Jag passade faktiskt på att träna lite innan besöket på sjukhuset😄. Emmy hjälpte till genom att springa tillsammans med mig, snabb är hon och mer ork än mig. Hoppas det kommer ändras framöver😄😂.
Besöket hos sjukgymnasten gick bra och Emmy ska få prova vattengymnastik på torsdagarna framöver. Sedan skulle sjukgymnasten fundera vidare över vad som kan göras. Hon upplevde som vi att låsningen sitter i ryggen främst där Emmy har ont.
Emmy fotade sin trötta mamma😂😂. Inte särskilt smickrande😂😂.

På kvällen passade vi på att fira Johan. Han fyller ju inte förens imorgon men då jobbar han dag och jag kväll. Blir Johan och barnen som får mysa då.Dekorering av tårtanIdag efter jobbet klarade jag av mitt 9:onde träningspass på 3 veckor, måste känna mig lite stolt över mig själv som faktiskt tar mig iväg och tycker det är lite skönt efteråt.

Måste ju få njuta av god kvällsmat, lasagne blev det ikväll.Träning jobb och sjukhusbesök
Har hunnit med att träna både igår och idag. Igår blev det 20 min rörlighetsträning innan vi körde en BOX i crossfitpass

Tufft men skönt efteråt
Efter det passet blev det hemåt för att försöka sova en liten stund innan nattjobbet. God mat lyckades barnen och jag fixa iordning till kvällen med, strimlad kycklingfilé med apelsinsås.


Tilde hade införskaffat en förlåt present till Johan och mig då hon tyckte att hon varit uppkäftig mot oss i helgen😄. Ståndaktig så lät jag bli att smaka. Får se om ngt finns kvar till helgen eller om Johan ätit upp allt.


 Trots en strid stöm av patienter så gick natten bra men nog drog John blund i ögonlocken så fort jag kom hem😄.
Johan fick ingen sovmorgon imorse så en servicetekniker kom för att titta på vår värmepump som inte cirkulerat ut värme i golvet sista veckan, börjat bli riktigt kyligt. Tur vi kunnat elda. Som tur var var det inga större fel, ngt litet kretskort osv som behövdes bytas men nu ska det fungera igen.

Sov fram till 1230 sedan frukost och iväg och hämtade upp Emmy och Tuva på skolan. Emmy skulle ju göra sin MR huvud idag så Tuva fick hänga med och vara hos faster en stund.
Duktiga Emmy fixade att få en PVK utan problem som vanligt, dock var det svårt att ligga still denna gång. Kramp i benet vilket gjorde att hon rörde sig en del. Ev måste ngr bilder tas om. Kan inte vara lätt att ligga platt på ryggen när man har ont i ryggen. Får bli en panodil i förebyggande til nästa gång.
En glass blev det som belöning eftersom hon gjort ett superjobb. Ligga still i 11/2 timme i dunkande ljud.

Vi hämtade upp Tuva och Bettan och åkte ner till stan då Tuva skulle få sin födelsedagspresent av Bettan.

Nervös
nästan dags

Ihopbiten nöjd då det gjorde lite ont.
Nu känns det dock bättre säger hon.


Efter detta fick jag sällskap av tjejerna till World class för ett träningspass. De satt och kikade på ipaden medans vi tränade.
Benböj med skivstång blev det. Säkert träningsvärk i benen imorgon och sedan en tuff Box

Jag som verkligen älskar att springa🙀 5 varv innebär ju 2000m. Men om 10 veckor kanske det känns lättare. Är superskönt efteråt men under tiden så är pulsen på Max. Blev att gå en del av bitarna, Emmy sprang faktiskt med mig ngr varv men hon har både ork och är snabb😄. Får ha det som ett mål att hålla hennes tempo.
Tyvärr han jag inte fota maten idag men god var den.