Bootylicous!
Härom kvällen efter MR och innan nattjobb så hann jag och Tilde med ett träningspass.
Tilde brukar ju dansa och Twerka här hemma hela tiden så jag har skojat med henne och sagt att hon ska få en lektion. 

Hon sa att hon skulle gå om jag gick. Såklart bangade jag inte den utmaningen.
Så lite mer än en  timme med twerk och danskorreografi i bootylicous.

Jag var såklart äldst. Märktes att jag inte tränat alls på länge och att jag inte dansat på 20 år.
Men kul grej var det. Om jag inte tyckte det var så pinsamt att vara äldst så kanske jag kunde prova igen😂😂
(null)

(null)

(null)

Tilde har haft en bra dag i nya klassen och det kommer säkert bli toppen.
Hämtade henne från fransförlänging och åkte vidare till dansen.
Hon skulle nog fixa det perfekt med dansen. Hon skulle behöva komma igång med träning igen hon med. Dock krockar detta med när hon själv är tränare.


MR nr2! Daga för Tuva
Upp rätt tidigt efter nattjobbet eftersom Tuva skulle hämtas vid skolan så vi kunde åka mot sjukhuset och MR undersökningen.

Tuva hade haft en upptagen dag hon med. Hela mellanstadiet har gått till Ågelsjön. 13 km vandring genom skog, stigar och småvägar blir det.
Fick snälla lärare som skjutsade tillbaka henne till skolan i tid. Annars hade jag fått leta reda på henne i skogen för att vi skulle hinna.
Hon skötte sin uppgift med bravur. Hon skulle Emla sig själv när hon kom fram från vandringen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi provade ju vaken MR för flera År sedan men mindre bra resultat. Denna gång har de möjlighet att låta barnen titta på film under undersökningen. Tingelill valde Tuva, själv fick jag sitta inne i rummet jag med. Förberedd med bok dock då inget får plockas in i rummet.

Tuva fixa hela timmen med bravur så stolt över henne. Trodde faktiskt inte det skulle fungera. Men rtgläkaren tittade på bilderna under tiden och bedömde att kvaliten var bra.
Skönt att vi slipper göra om det i narkos. Förra omgången tyckte Tuva det var obehagligt att sövas.

(null)
Hon avslutade sin intensiva dag med första träningspasset på gymnastik. En riktigt trött tjej här hemma ikväll.

Nu blir det obehagligt lång väntan på svar dock 4 veckor såg jag på 1177 sidan innan vi får besök och svar. Får ringa och fråga lite försiktigt om varför det dröjer så länge. Då kan jag få beskedet via telefon tidigare och bara dit för läkarundersökning osv.

Man ska inte behöva vänta så länge på svar, det är jobbigt nog ändå
Lång dag på sjukhus!
Blev en väldigt lång dag för mig och Emmy idag. Vi hade en tid på fm för MR.
(null)

(null)
Men innan vi fick gå till mrkamereran så gick tiden.
Såklart skulle Emmy stickas för pvk samt få lite prover kontrollerade. 3 sticks krävdes innan nålen var på plats. Tur hon inte är stickrädd.

Strax innan 12 fick vi rulla in på rtg. Alltid lika jobbig känsla när man måste lämna sitt barn i händern på ngn annan som ska sköta om henne.
Var dock lite besvärlig mamma och bad om dropp med insulin på Emmy. Tidigare har vi inte haft det och då har hon blivit hög eftermiddagen efter och efterföljande dag.

Vi kom hem ca 16, fick med mig en trött och mkt berusad tjej som svamlade gallimatias. Men hon ville inte stanna kvar. Det var prat om allt om att vi skulle köra bil på gräset och att hon ville ha pannkakor med entrecote.

(null)

(null)

(null)

(null)
Innan jag fick gå till uppvaket tillbringade jag lite tid på jobbet för att fördriva tiden. Hann då med ett APT som jag trodde jag skulle missa. Inte för att det gav så mkt HR var och informerade om lönesättning osv. (null)
Väl hemma blev det att krypa ner i sängen och försöka sova en stund eftersom jag skulle jobba natt.
Emmy sa att hon inte ville sova utan satte sig i soffan och tittade på telefonen. Men helt plötsligt kröp hon ner hos mig och vile mysa. Sedan sov hon 2 timmar till.
Får se om hon sover ngt inatt.

Själv ska jag försöka hålla mig vaken inatt. Hade räknat med lite mer vila än det blev. Trodde inte vi skulle komma hem så sent. Med detta i facit så hade jag nog behövt vara hemma båda nätterna.