Valborg och vecka 26 av 52
Idag har vi varit på sjukhuset redan på förmiddagen på behandling då sköterskan på dagvården skulle sluta tidigt.
Allt gick bra med behandlingen, vi väntade med vinblastinet tills vi pratat med dr. Han bedömde reaktionen med klåda och utslag mer som en överkänslighetsreaktion och tyckte vi skulle prova med antihistamin i ngr dagar kring behandlingen. Om det inte hjälper eller blir värre så fick vi utvärdera vidare då.

Efter behandlingen stannade jag på jobbet en sväng då vi hade VUB möte för oss som är vidareutbildade om hur vi ska arbeta.

Eftermiddagen tillbringades på knivberga gård då Tilde provred på Gala en mkt söt ponny. Det gick bra och tror Tilde kände sig nöjd.

Då vi har kommit halvvägs på behandlingarna ville Tuva fira så hon fick hon önska mat. Pizza blev önskemålet.
Passade även på att besöka valborgsbrasan i Svärtinge en kort stund.

Redo för PAC-nål.

Väntar på att medicinerna ska rinna in.

Som alltid sömnig efteråtÖnskematen!

Vikt 18,1 
Hb 115, lpk 3,6 tpk 424 neutr 1,4
PS strax innan Tuva somnade började klådan, snabbt in med en extra Aerus. Denna gång kom klådan snabbare. Får hoppas det går att hålla ordning på med antihistamin.
Jobb och träning
Idag har dagen rusat iväg snabbt. Upp tidigt efter bara ngr timmars sömn då jag hade jättesvårt att somna.
Dagarna på jobbet rusar allt som oftast iväg snabbt. Oftast massor att göra.
Efter jobbet blev det iväg till Factory Fitness för första träningspasset.
Är helt slut i kroppen nu men på ett bra sätt.

Barnen har haft en bra dag, Tuva dock varit trött på EM.

Härlig helg!
Vi har haft en härlig helg med underbart väder.
Igår fyllde Johan år och vi firade han med lite presenter på morgonen tillsammans med god frukost, keso och färska jordgubbar. Fungerar mkt bra i vår familj! 
Presenterna han fick var 2 flaskor finare whiskey en som är svensk dessutom. Efter detta blev det att åka in till Media markör som hade hemelektronikmässa, Tuva ville se Dolly style som uppträdde, helst hade hon velat se även Samir och Viktor. Själv åkte jag vidare mot jobbet och Johan och barnen handlade godis och åkte hem, Johan hade ingen lust att trängas i ngt timmar för att få höra Groupie!

Idag har vi passat på att fira ordentligt med god mat och Johans syster kom över på lunch. Blev ryggbiff, potatisgratäng och lite kladdkaka till efterrätt.
Johan passade på att börja fixa poolen inför sommarsäsongen. Blir bra barnen är sugna redan.
Emmy har lekt med kompis i helgen ute i skogen i hennes koja och även Tuva har haft besök av en gamal dagiskompis, var som om de inte varit ifrån varanda i snart ett år. Lekte hur bra som helst och babblade på.
Tilde har som vanligt haft fullt med kompisar över, kul att hon har så bra vänner.

Pappamyskram på födelsedagenSöndagsträning på gymnastiken, ingen sovmorgon här inte.

Redo för mysluchPS. Tuva har haft sin febertopp idag med 38,2 men feberfri nu på kvällen. Får kolla på morgonen hur det ser ut. Brukar dock bara vara feber över dagen. Hon har dessutom mått bara bra och fullt bus.