Idag på morgonen blev det tandläkarbesök f...

Idag på morgonen blev det tandläkarbesök för Tuva. Allt såg bara bra ut. Sedan vidare runt i vitvarubutiker förr att leta ny kyl. Usch så trist, roligare kan man ha för pengarna.

Hemma igen efter tältsemestern på Öland. I...

Hemma igen efter tältsemestern på Öland. Igår kväll gick hela dagen åt till att tvätta o packa upp. Idag har min ork totalt försvunnit, var på dagvården o Tuva fick Vincristin kom in på ämnet resor o att vi skulle åka till Egypten i höst. Vi kan inte det visar det sig, Tuva har inget vaccinationsskydd och hennes imunförsvar kommer att vara nedsatt i 6 månader. Dr sa att vi absolut skulle våga resa men typ Kanariöarna eller USA dels på grund av mindre resistenta bakterier o sedan bättre sjukvård. Sedan ikväll havererade även kylskåpet hemma, det började brinna kring glödlampan inne i. Hur ska jag orka?

Solen skiner idag, underbart väder. Förmid...

Solen skiner idag, underbart väder. Förmiddagen tillbringade vi på campingen med att leka på lekplatsen och Johan och barnen badade i Östersjön. Själv bangade jag då det var lite kallt. Efter lunch som blev köttfärssås o snabbmakaroner åkte vi iväg och var lite kulturella. Borgholms slott och en guidad barn- familjevisning. Riktigt trevligt och barnen tyckte om att springa ikring i ruinerna. Nu på tidig kväll har vi spelat minigolf och hyrt cyklar och farit runt på campingen. Nu ska vi äta lite kvällsmat, pizza och kyckling får det bli.