Födelsedagskalas!
Idag har vi firat Emmy som i veckan fyller 5. Haft hennes farmor, faster och kusin med fru och kusinbarn över på middag. Det blev Pasta med kräftstjärtar i hummersås. Det var riktigt mums. Sedan hade Emmy fått välja om hon ville ha tårta att bjuda på eller något annat, men hon ville inte ha tårta utan glass.

Så till efterätt blev det kladdkake muffins med hallonsorbet till de vuxna och vaniljglass till barnen. Emmy fick ljusen i sin muffins istället. Rätt ska vara rätt hon måste ju få blåsa ut och önska sig något.

Hon sa faktiskt att det var hennes bästa dag idag. Kul att det blev lyckat.

Känner mig trött och seg efter 2 nätter och inte så mycket sömn idag. Ska snart gå coh krypa ner i sängen med maken. men han ska få Tuva att somna först.

Imorgon eftermiddag åker vi till US och lägger in Tuva, jag stannar kvar med henne. Bara att hoppas att hon kommer att känna sig skapligt pigg resten av veckan. Det kommer ju en intensiv vecka veckan därpå också med både Cyto och MR dagarna efter varandra.

                                        
Nattjobb i helgen igen.
Jobbar natt inatt och imogon natt. Hoppas verkligen vi får en lugn lönehelg. Känner mig inte upplag för att jobba då jag fortfarande har ont i halsen och känner mig trött i kroppen.

Men jag hinner med att käka lite fredagsmat med familjen innan jag ska åka iväg.

Ska försöka städa av lite mer här hemma också, så Johan inte behöver ta hand om allt städning imorgon när jag sover.

Nej nu ska jag försöka få lite gjort.

Blir Fläskfile med Sweet and sour och lite pommes till kvällsmat. Inget avancerat.
Uppringd av BOND
Nya besked igen. Nu kommer vi att få första cytostatiskabehandlingen samma dag som vi för porten. Bra på ett sätt då vi slipper ligga inne ytterligare en natt.

Sedan fr vi tisdagen efter behandling 2 och på onsdagen blir det MR i stan. Sköterskan som ringde sa att de antagligen kommer att byta dag till onsdagar sedan för behandlingarna. Antar att vi få veta mer när vi kommer till BOND nästa vecka.

Nu är det inte många dagar kvar. Känns nervöst och overkligt.