Shopping, massor av shopping

Tillbringat precis hela dagen inne på Sawgrass mills, ett megastort shopping center. Massor av outletbutiker av alla möjliga kända o okända märken.

Vi har alla handlat massor med kläder. Barnen kan nu gå klädda i GAP kläder o diverse andra märken.
Jag hittade en del riktigt snygga kläder med, tex en Calvin Klein klänning o 2 par byxor från GAP.

Hade inte varit ngr problem att tillbringa ngr dar till där. Vi han inte in i ens hälften av butikerna. Då var vi ändå där från strax efter 10 till 21.

Maten var en upplevelse, vi åt på Rainforest café, myssigt ställe med massor av akvarier o åskväder var 20 min.

På väg ut hann vi med att bli superblöta, för tillfället är det ett megaoväder, regnet öser ner o har gjort det länge, massor av blixtrar på himlen. Vi blev blöta in på underkläderna på bara en halv min på väg till bilen.

Torsdag, sol o bad

Idag tillbringade vi hela förmiddagen hemma vid poolen. Superskönt att bara ta det lugnt.

Efter lunch tog vi oss ner till strandprommenaden. Gick o småstrosade o kikade i alla småbutiker. Vi kollade även utifrån på den internationella båtshowen. Gick inte in, hade blivit massa släpande med barnvagn på o av båtarna. Vilka monster till motorbåtar de finns. Rena kryssningsfartyg, lyx ut i fingerspetsarna.

Blev lite småshopping, en BH från Victoria Secrets till mig och en klänning. Barnen hittade lite mer, har nyss haft modevisning för oss här hemma. Tuva var dock inte med, hon däckade i vagnen under shoppingen o har fortsatt sova.

Everglades

Idag har vi på barnens begäran åkt i tittat på alligatorer. Lyckades efter mkt om hitta rätt. Vi har ju GPS i bilen men den ville guida oss ut på turnpiken, en tollroad som inte tar kontanter. Vi valde bort biluthyrarens erbjudande om en fast avgift på 100 $ för 2 veckor för att få åka på de vägarna.

Lyckades leta oss genom Miami o ut till Everglades Safaripark. Väl där fick vi åka en airboat tur på ca35 minuter i titta på alligatorer, sköldpaddor och miljön. När vi kom tillbaka så var det en show med alligatorer. Barnen fick klappa en pytonorm och en skunk. Sedan fick de hålla i en liten alligator. Gissa om de gillade det?

På vägen hem åkte vi genom Miami och ut till Miami beach. En härlig upplevelse o barnen passade på att leta snäckor. Var tyvärr inte badbart, varningsflagg uppsatt om farligt marinelife (antar att det är maneter), och väldigt Strömt.

Väl hemma passade barnen på att bada i poolen innan kvällsmaten. Blev rester från igår.

Imorgon hoppas vi på bra väder då ska vi sola o bada. Idag har det varit 30 grader och sol. Superhärligt.

Utslagna barn på bild, tyvärr blev det inga bilder med mobilen på alligatorer får lägga ut dem senare.