Helt sjukt kul!
Feber
Har totalt haft bloggtorka på sistonde.

Passar på att skriva ett litet kort inlägg idag istället. Tuva har fått feber, inte ovanligt jag vet. Hon är snorig o hostig. Bara att hoppas att de släpper av lite till på onsdag. Ska då in på lång beh 3 dar.

Är verkligen trött på allt som har med sjukdom att göra för tillfället. Det går kanske bara en vecka utan att hon är sjuk o sedan kommer feber eller ngt annat.

Dessutom har hon blivit extremt mammig. Hon ska sova på min arm om nätterna vilket i sin tur resultarar i att min sömn blir lidande och att jag får massa muskelvärk i axlar o nacke.

Vet dock att det ska vara klart i september med behandlingen. Vet inte vad jag skulle göra om det inte var klart då. Planerar för att kunna återgå till ett normalt familjeliv. Med normala korta sjukdomsperioder och större delen friska barn.
Dagarna trillar på
Känner mig supertrött idag så det kommer att betyda att jag snart slocknar för dagen. Barnen har faktiskt redan somnat tro det eller ej.

Vi passade på att käka pannkakor som jag lagade redan på eftermiddagen, det tar så fruktansvärt lång tid att steka pannkakor till hela familjen. Men gott bler det.

I förmiddags efter att lämnat stortrollen på skola och dagis så åkte vi iväg för veckans provtagning. Som vanligt gick det superbra. Är sjukt imponerad av Tuva som bara går in sträcker fram fingret trots att hon vet att det känns och bara låter dem sticka henne. Inte en protest inte ett ljud.

Sedan var hon stora tjejen dels fick hon ett Kitty plåster på fingret och som alla förstått så är Kitty favoriten. Som stickpresent blev det en ring.

Proverna var bra idag. Kommer tyvär inte ihåg värdena exakt då jag hade busfior i famenen när jag fick dem. Men inget anmärkningsvärt. Nästa provtagning är om en vecka igen.