Gott nytt år!
Här hemma firar vi nyår i hemmets lugna vrå.
Hade ju ngr nattgäster som höll full fart fram till 02 ca. De sov ju å andra sidan till 1130 innan de klev upp och käkade frukost.

Vi andra har förberett lite av vår kvällsmat som vi ska njuta av snart.
Smördesginbakad oxfilé med massor av örter och vitlök till det blir det hasselbackspotatis.
Efterrätten har Emmy hjälpt till att förbereda kolafylld chokladfondant. Förrätten struntar vi i. Blir lite godis senare istället.

Eftermiddagen har vi gått den vackra nyårspromenaden inne i Norrköping. Mycket fina ljus, massor av människor, fin sång och dans. Som avslutning lite fyrverkerier men de orkade Tuva inte stanna kvar och titta på. Hon var trött så vi åkte iväg till en parkering och tittade därifrån. Så nu har vi avnjutit en stor del av gångna året.
Känns som det mesta av året som varit har varit ett bra år. Trevlig semester på Cypern, samt Kap Verde. Härlig sommar och både slalomåkning och skoteråkning. Tyvärr har ju sista månaderna inte varit lika optimistiska. 
Större delen av nästa år känns si sådär då större delen innebär cytostatikabehandlingar men vi håller tummarna för bra resultat på kommande MR undersökningar och att vi får ett bra resultat.
Nu lite härliga bilder till er.Ljusstaken på värmekyrkan

NyårsdukningTweenes
På väg hem från sjukhuset åkte vi förbi Johans kusin och hans barn. Blev bjudna på lunch och tjejerna fick passa på att leka en stund.

Väl hemma så var huset fullt av extrabarn. Tilde hade 3 av sina galna tweenisar här och de satt och tittade på klassikern Pretty women.

Själv hade jag migrän som bara blivit värre under dagen, passade på att lägga mig och vila.

Johan fick ansvar för kvällsmaten som blev pommes och kyckling, fungerar bara bra så här när det dessutom är 2 extragäster i huset. Tydligen nya nattgäster?

Tuvas prover låg bra HB 115, LPK 3,8 neutro 1,3 och TPK 505.
Får se om vi orkar med att mysa i soffan ikväll eller om set blir tidig kväll.
Behandling nr 9
Idag har vi varit och klarat av ytterligare en av de korta behandlingarna.
Allt gick superbra idag. Visst kom det ngn liten protest men sedan körde vi på.

Emmy fick följa med som sällskap idag då hon har lov. Tilde ville inte följa med till sjukhuset sa att det känns jobbigt. Hon har en kompis hemma som har sovit över hemma hos oss inatt.

Tuvas vikt var idag 17,4 så lite mer nedåt men inte mkt. Får hoppas att det vänder så det inte blir en trend. 
Angående näsblodet fick vi bara ett snabbt svar att det inte var vanligt. Dr hade inte haft ngn på Avastin med näsblod, i fass står det dock som vanlig biverkan. Får fråga mer nästa vecka.