Information inför ny behandling

Hemma efter att besökt us för information om vad som kommer hända framöver.
Tuva kommer börja om med Vinblastin och detta hade tydligen diskuterats fram i hjärntumörgruppen innan rtgsvaret kom för att ha en plan om rtg visade på tillväxt.
Tuvas huvudansvariga dr som är bäst på hjärntumörer har semester och vi får prata med henne om ngr veckor när hon är tillbaka. Undrar ju fortfarande lite över vinblastinet då det började växa snabbt efter avslutad behandling. Dr vi träffade idag sa ju dock att tumören hållit sig stabil under behandlingen sist och det var ju bra.
Tumören på vä sida är den som växt denna gång och då 1,5cm på längden och nästan 0,5 cm på bredden. Ganska mkt som hänt sista månaderna.

Vi behöver dock inte börja denna vecka utan nästa torsdag kör vi igång med behandlingarna igen. Initialt önskade vi FM för att hinna göra ngt resten av dagen om vi vill i sommar.

Efter besöket på onkologen så hade vi 2 timmar att fördriva på US. Blev lunch på Ekkällan och sedan lite promenad i solen innan vi skulle till ögon för att göra en ordentlig koll av synen som ett utgångsläge inför behandlingen.
Tuva fick även prova synfälltsundersökning vilket gick bra. Synen låg stabilt, ingen försämring sedan sist för 3 månader sedan, skönt. Då har tumören förhoppningsvis inte hunnit skada synnerven allt för mkt.

Skönt att Tuva håller humöret uppe trots allt!
Nu är det skönt med lite vila hemma, Tuva busar med sin bästis!