Veckorna rusar fram!
Känns som dagarna passerar med väldig fart. Snart får barnen sommarlov och förhoppningsvis får jag lite semester i Juli med.

Tjejerna mår ganska bra, de håller sig pigga och för det mesta glada. Såklart har vi en del tonårshormoner som spökar här hemma med svängande humör och en lite prepubertal tonåring som har värsta humöret när hon inte får som hon vill. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Emmy har hållit sig frisk men har som vanligt haft av och till en del smärtor då främst i magen. Vi ökade ju på Sarotenet till natten och hon säger att det känns bättre ändå.
Sedan blir vi inte kloka på diabetesen, men så är ju livet med diabetes. Vissa dagar stämmer måltidskvoterna och hon hamnar bra och andra som idag så samma frukost, samma dos men istället blir hon låg. Så imorse efter vårt besök på rtg så låg sockret på 3,6.
Så en del pendlande värden men känns ändå som vi försöker och ofta lyckas få till en bra koll. Får se i juni på återbesöket hur vi hamnar.
(null)

(null)
Ja rtg utfördes imorse, känns som det var nyss vi gjorde scolisokontroll men tydligen dags igen.
Tur att det går snabbt och smidigt med den undersökningen så hon kom inte så sent till skolan.
Tilde har mycket tankar och funderinga då hon snart slutar nian och gymnasiet väntar.
Spännande. Tänk så snabbt de växer
(null)
Vi njuter dock av att sommaren har kommit på besök till oss. Får hoppas den stannar länge
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Barnen badar i princip varje dag. Även i Glan har de hunnit bada. Bilderna var från trivselkvällen för 3orna på gula. (null)

(null)

(null)

(null)
Själv myste jag på afterwork med tjejerna i fredag innan jag åkte för att jobba natt.
#1 - emma

det har verkligen blivit sommar!