40 veckor

Nu har vi hållit på med Tuvas behandling i 40 veckor vilket innebär att vi nästan är halvägs. Så skönt nu har vi bara en snöig vinter, en härlig vår och en varm sommar framför oss (optimist Linda) sedan är vi klara. Räknat ut att sista behandlingen blir i mitten av september.

Idag har jag varit på klinikdag med jobbet. Mycket prat kring LEAN, och FAS och annat som ska göra att vi arbetar säkrare och effektivare men även för att förbättra vårt arbetsklimat. Det kan och är ganska hårt ibland.

Tuva har fått feber igen. Feber kom redan i lördags kväll, hon hade då 38 g men var feberfri igår morse. Bra tänkte vi bara en tillfällig feberepisod. Men ack så fel vi hade vid lunch hade feber stigit igen. Det var bara att slå BOND en pling för att kolla läget. Som förväntat ville de att vi skulle ta prover idag för att kolla läget.

Makens uppgift då jag var på utbildning. Proverna låg ialla fall bra. Värdena hade vänt uppåt igen HB 100, LPK 6,0 neut 3,3 och TPK 224. CRP på 17. Så nu är det bara att hoppas att febern ger med sig till imorgon annars skulle vi ta ett nytt CRP på ons.

I helgen har vi varit fullt upptagna med att tapetsera vad som ska bli Tuvas sovrum. Vägg hinner vi kanske inte med innan jul men nu är nästan alla tapeter uppe. En fodvägg med Kitty och vit/rosa randiga resten. Sedan har vi även tapetserat om vad som kommer att bli hallen. En gråsilvrig tapet. Johan var måttligt förstjust när han insåg hur mkt mönster det var som skulle passa ihop. Han lyckades därför göra fel på 3 våder. Innebar att vi hade för lite tapeter hemma så vi blev inte klara igår.
Han har idag införskaffat ny rulle tapet och ska försöka fixa det imorgon.

Så för tillfället bor vi i en byggarbetsplats, vi har möbler överallt, kan knappt röra oss. Möblerna ska skjutsas iväg till ett föråd. Sedan är det fruktansvärt dammigt överallt. Detta efter all slipning. Svårstädat relaterat till alla möbler. Men lite blev gjort igår. Kök, hall, toa och badrum blev superstädade från golv till tak. Bara resten kvar när vi fått bort möblerna.