Nu har vi fått tid för biopsi!
                                                                   

Vet inte när jag skrev här sist men i fredags fick vi som sagt var besked om att de ska göra en biopsi ändå. Läkaren vi träffade förra måndagen har pratat med en kollega som ansåg det vara nödvändigt med biopsi innan man provar effekt av betablockerare.

4 dagar tog det innan vi fick nya besked denna gång. Känns helt hopplöst.

Igår fick vi tiden till Stockholm det blir operation den 9/2 men vi ska läggas in mitt på dagen den 8/2. Har bestämmt att både jag och Johan åker, som om någon av oss inte skulle vilja åka. Mamma fixar och kommer hit och passar Emmy och Tilde. Skönt en bit avklarad.

Jag har lagt in om EA på jobbet dessa dagar så jag kan vara ledig med lön och Johan tar VAB. Ett evigt pysslande hur man ska få allt att gå ihop.

Har suttit och ringt massa samtal idag. Bla till sjukhuset för att få reda på hur länge vi blir kvar eller om de skickar hem oss samma dag. Men fick till svar att vi skulle räkna med att stanna åtminstonde första natten efter operation. Försökte fråga sköterskan om han har tänkt sig att göra hela operationen eller bara en biopsi men det kunde hon inte svara på. Det fick vi fråga då vi las in.

Kollat med landstinget om de ersätter hotell för den som inte får sova kvar med Tuva och de gör de eftersom hon är så liten. Ringd tillbaks till Stockholm då de hade en sekreterare som kunde hjälpa med bokning. Så nu är 2 nätter bokade på hotell ca 500 meter från sjukhuset. De skickar dessutom faktura till landstinget så vi slipper ligga ute med pengar. Blir massor ändå då det är resor hit och dit.

Även talat med försäkringsbolaget som sa att ersättning för inneliggande vård täcks då det är en utredning så där sår vi en viss ersättning. Sedan fick vi avvakta och tala med dem mer för att se om någon mer ersättning kunde bli möjlig.

Det är tusen och åter tusen saker att tänka på kring allt detta. Det räcker inte med att man ska behöva ha fullt med ett sjukt barn utan det är massa praktiska saker som måste ordnas som kring arbetet osv.

Långt utlägg denna gång.

Nu ska jag se om jag kan få Emmy och hennes kompis att städa upp efter sig. Ser ut som ett krig dragit fram i lekrummet.