Plötsligt händer det!
Ja ibland händer det, ni vet dessa tävlingar på FB som dyker upp hela tiden. Gilla sidan ch skriv en motivering till varför du ska vinna.
Man anmäler sig ibland men såklart tänker man att jag vinner ju inte.

Jag anmälde mig på kul till en frisörsalong som tävlade ut en klippning och färgning. Tänkte inte mer på det utan i fredags blev jag akut trött på mitt slitna hår och fixade en sista minuten tid hos en frisör och klippte av mig 15 cm hår. Slitet men så nödvändigt för att kunna borsta håret ordentligt.

Men i lördags EM fick jag ett meddelande om att jag vunnit tävlingen en färgning och klippning kommer till mig framöver. Har bokat en tid i slutet av februari ska bli superspännande att se vad de kan tänkas hitta på för ngt kul.

(null)

(null)

(null)
Rejält mkt kortare hår efter i fredags. Nu får vi se vad jag vågar mig på i färgning när jag ska till frissan.

Ja plötsligt händer det!!
Tack till Style station Norrköping som valde mig till vinnare.

Annars har jag bara sovit eller jobbat i helgen 3 nätter innebär sova bort dagarna och jobba nätterna.

Ska ta och prata med Emmys dr då jag upplever att hon haft mer ont sista 2 veckorna än tidigare. Hon har behövt tradolan vid flera tillfällen pga av ryggsmärta eller buksmärtor. Vet inte hur vi ska tolka de ökade smärtorna men tråkigt är det.

Annars så ska vi göra en dysgnsamling av urin på Emmy för att lämna in igen till provtagningen tillsammans med nya blodprover. Vi får hoppas att proteinet och blodet i urinen har försvunnit.
Så imorgon blir det att vara hemma för henne, svårt att spara urin i skolan. Sedan åker vi in på onsdag fm för provtagning.
(null)

(null)