Hemundervisning!

Har försökt se till att Tilde har blivit klar med sina läxor idag på förmiddagen vilket hon gjorde galant.
Dock längtar jag tills de går i vanlig skola igen nästa vecka. Är inte kul att behöva vara en tjatmoster hela dagarna. Räcker med eftermiddagarna ändå när läxor ska utföras.
Men på måndag är det äter att ta sig till skolan för dem. Kommer att gå gemensamma bussar från Eneby varje morgon 815 samt bussar tillbaka på EM.
Ska föröska få ett svar på när missad undervisningstid ska tas igen eftersom en del av den tiden blir restid för dem. Får maila och fråga antar jag. Vet inte om de minskar raster emellan lektionerna men ett mail till rektorn ger väl svar hoppas jag.

Efter intensiv förmiddag med studier för Tilde så passade vi på att åka och handla inför helgen. Sedan blev det en ny bikini till fröken inför vår kommande resa. Vi längtar massor hela familjen. Träffade på Johans syster på maxi och tror hon längtar lika mkt. Hon pratade om att beställa taxfree till balkongmys😂.

Har haft en bunt med små söta tjejer här hemma efter skolan. Märks att de gått en vecka i skolan då orken inte räcker till mycket mer än att sitta i soffan.

Men lite glass orkade de hämta i frysen😂😂.

Annars har jag mest försökt städa lite här hemma då kroppen känns mer harmonisk om det inte är grejer framme över allt.
Blev några armband pärlade med i avslappningssyfte.
Laddar i för jobb i helgen först står ett pass som ledningsansvarig på akuten inatt på schemat. Hoppas helgen med arbetspassen går snabbt förbi.

Lämnar barnen framför idol och åker mot jobbet, fredagsmyset är uppdukat!