Bloggtorka
Har inte haft varken lust eller ork att skriva något de sista veckorna. Vi har haft semsester och dagarna har rullat på i en väldans fart.

Vi har njutit massor av vår nybyggda pool och Johan har gjort klar grovjobbet på poodäcket. Nu är det barafinliret som är kvar.

Tuva har hunnit med att få behanlding för 3 veckor sedan. Själva behandlingen gicki bra men hon mådde jätted¨åligt efter behandlingen. Febern som hon brukar få kom supersnabbt, samma dag och inte dagen efter somdet brukar vara. Sedan mådde hon illa och kräktes på kvällen. Annars brukar alltid Zofranet hjälpa så att hon bara blir ulkig men hon har inte kräkts tidigare.

I onsdags gjorde vi MR som ligger i vecka 24 av behanldingen. NU är det bara att vänta på ett resultat. Känner mig ite nervös inför svaret. Men räknar med att det ska se bra ut. Vet inte hur jag skulle reagera annars.

Idag har Tuva dessutom fått feber. men då proverna var bra i onsdags så behövde vi inte åka in för nya prover. Skönt, är så jobbigt med alla dessa besök som inte är planerade. räcker gott och väl med de planerade besöken.