Gräsänka!
Tillbringar påskhelgen själv hemma. Johan och barnen har åkt upp till Flötningen för en påsk med fjäll och skoteråkning.
Själv jobbar jag nätter hela helgen. 
Har inte hunnit blogga alls denna vecka eftersom jag redan klarat av 30 timmar natt och bara har 30 timmar kvar. Så för mig har dagarna tillbringats sovande och nätterna springande i korridorerna på akuten.

(null)

(null)

(null)
Sov inte superlänge idag utan klev upp och försökte då lite påskstädat här hemma. Får väl försöka se om jag hinner med barnens rum med innan de kommer hem. Men nu är toaletter, kök och vardagsrum avdammat och undanplockat. Är väl en av fördelarna med att vara själv hemma. Ingen som lägger saker ifrån sig överallt, typ hörlurar, spelkonsoler, väskor osv.

Men har ändå tänkt få lite påskmysigt så tände lite ljus hör hemma och skaffade en liten skål med påskgodis att njuta av framför tv.
Dagarna kommer nog mest bli sova, äta lite och ev se lite på tv innan jag åker till jobb igen.

Visst kommer familjen vara saknad men tänk så skönt för dem. Härligt påskväder i fjällen. Hade gärna gjort dem sällskap.
Fått lite bilder av dem och de lider ingen snöbrist.
(null)

(null)

(null)

(null)
Får bli nästa år kanske för mig att åka upp till snön.
Jag och mina syskon äger ju en liten sportstuga vilket är supermysigt. 
Får hoppas Johan och barnen skickar bilder i helgen på vad de hittar på.
Dock vet jag att det blir minimalt med surfa på telefon eftersom täckningen är usel där uppe så utelek gäller en stor del av dagen.

Glad påsk på er alla!!