Intensiv tisdag!
Gårdagen tillbringades till stor del på US.
Vi träffade Emmys onkolog för kontroller. 
Vi pratade Emmys smärtlindring med hennes smärtsköterska. Vi har ju ökat på Sarotenet lite och det verkar ju hjälp. Finns möjlighet att utöka ytterligare om vi behöver.
Vi justerar tiderna hon tar medicinerna lite för att försöka undvika att hon ska behöva ta medicinen i skolan. Utan hon får ta när hon går till skolan, när hon kommer hem och till natten. Sedan har vi ju såklart kl 5 som alltid när vi väcker henne för cyten.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
På lekterapin hade de sommaravslutning. Vi hann dock inte med glass och jordgubbar utan tittade bara in lite snabbt.

Annars så fortsätter Emmy läcka protein men i ungefär samma mängder i urinen. Så den följer vi med urinprov som vanligt regelbundet.
Nu hade Emmy även fått ett Ck som var förhöjt så det ska vi kolla om för att se vart det hamnar. Annars såg hennes prover bra ut vilket är skönt.
Hennes läkare ska fixa intyg på alla mediciner till resan i sommar.
Vi tittade lite på en av hennes tår som ser ut att kunna vara på G med nytt nageltrång. Fick ett recept på Heracillin att ha för säkerhets skull. Vi kunde ha det med oss när vi åkte iväg om inte annat.
(null)
Om man ser på kurvan så ser man att hon växer på längden vilket är toppen. Sedan har vikten stått still sedan sista men hon har ju ändå vuxit längdmässigt. Är snart tillbaka på sin kurva vilket är skönt.
Sedan är hon en liten och ntt tjej. Skulle behöva lägga på sig lite mer i vikt men vi får traggla vidare med det.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi passade även på att lämna små chipspåsar till BOND som de kan ha till stickpresenter. Perfekt för lite större barn som kanske inte vill ha leksaker eller de som mår lite dåligt ändå.

Efter de första besöken var det vidare till andra korridoren för att träffa diabetesteamet. Eller igår blev det bara Emmys läkare.
Emmys HBA1C låg på 35 vilket är sjukt bra. Faktiskt rejält lågt men så länge hon inte ligger pressat med känningar och äter mkt dextro var det ok. Hon har ju inte supermkt låga värden visst händer det att hon behöver dextro men då hamnar hon oftast kring 3,5 om hon felräknat på kolhydrater osv. Men hon har bara 3% under målvärdet 70% inom hennes målvärde. Så vi får vara nöjda.
Är superstolthet över att hon är så duktigt trots allt när det gäller hennes diabetes.
Hon fixar ju mkt själv med stöttning. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hemma igen efter alla besök så var det fix framför spegeln för Tilde. Avslutningsmiddag för 9:orna.
Sedan fick jag agera chaufför åt dessa gangsterbrudar. Snygginga verkligen.
Så nöjda över att sluta grundskolan och vidare mot gymnasiet.
(null)
Även Tuva har blivit avtackad av gula. Alla 3 på avdelningen fick en blomma och en liten text.
(null)

(null)
Hann med promenad med vovven och sedan fick det bli en lätt middag. Kesoplättar med jordgubbar smakar gott sedan att det är superenkelt.