Nervös väntan!
Igår gjorde vi åter MR, 31/2 månad sedna sist. Vet att de tycker att vi kan glesa till 6 månader om allt ser bra ut. Men nervsöt är det med att gärna på svaret.

Allt fick i alla fall bra på undersökningen. Tuva gjorde den vaken. Eller vaken och vaken, hon somnade i kameran. Det var nog bra, hon rörde sig lite först men sedan somnade hon och de Dock fina bilder sa de. Så det hoppas vi på.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Blev lite bus med clownerna när PAC-nålen sattes. Tilde hade slutat tidigt så hon hängde med som moraliskt stöd
Clownerna bjöd på kala med bubbeltema.
Så söta de är.

Nu är det jobbig väntan för oss. Tror faktiskt inte Tuva funderar så mkt över svaret innan vi väl ska på besöket. Hon säger inget om det och verkar vara sig själv.
Men jag oroar mig som vanligt och tänker massor över vad som kan visas. Får se hur lång tid vi får vänta innan vi får besked. Innan jul hoppas jag oavsett vad svaret blir.

Vi har ju inte fått ngn tid för henne än för att då svaret. På kylskåpet sitter mest olika kallelser för Emmy.
Såklart ngr för Tuva med tandläkarbesök till specialisttandvården eftersom tänder blir påverkade av behandling och ny kontroll på ögon efter årskiftet. 
Annars sitter nog 4-5kallelser för Emmy på kylskåpet. Men denna gång har de faktiskt lyckas planera in 2 besök samma dag efter varandra. Underbart!! Ibland fungerar logistiken. Får se om de kan planera in henne onkologbesök samma dag där tillsammans med Tuva med så slipper vi åtminstonde 2 resor till US.