Äntligen dags för Emmys behandling!

Allt kring Emmys medicin är äntligen klart. Emmy ska få ta sin första dos imorgon bitti. Första dagen av 912 dagar med cytostatika.


Det är så skönt att slippa väntan. Tror inte de som inte upplevt situationen förstår hur jobbigt det är att vänta på ngt sådant här och veta att ngt ska ske men inte när.
Visst är det superjobbigt att veta att hon ska få i sig medicinen dagligen i 21/2 år men vi gör ju detta för att hon ska må bättre i framtiden. Vi vill försöka se till att hon inte får mer symtom och besvär.

Så idag på eftermiddagen blev det ett besök på US/BOND för att träffa läkaren. Lämna blodprover och få medicinen.

Det är tydligen att få fram medicinen som är krångligast just nu. Men nu har vi den för närmsta 30 dagarna hemma. Sjukhuset har 1 månad på sig att få fram nästa omgång.

1 gång var 4 vecka kommer Emmy behöva åka till US för en påtitt av läkarna. Men känns ju ändå ok, inte riktigt lika ofta som Tuva åkte.
Dock har ju Emmy ytterligare läkarbesök att flänga fram och åter mellan. Men vi lever ju sjukhusliv.

Måste tacka Eva och Sofia som så generöst bjöd hem oss igår kväll på kvällsmat. Så mysig kväll i härligt sällskap. Kul att göra sådant även mitt i veckan.

Extra skönt att slippa laga mat eftersom både Tuva och Tilde haft sin träning så att sätta sig vid färdig mat så är underbart.

#1 - Moa

Vad skönt att det kommer igång nu!

Svar: Underbart en Sk mindre att vänta på
Linda Wernersson