Packat och städat!

Idag har dagen mest gått åt till att packa det sista inför resan. Imorgon åker vi till Stockholm.
Sedan vill man ju inte komma hem efter varit borta när det är ostädat så har sett till att plocka ihop och städa undan. Även tvättat undan det som fanns hemma med smutstvätt.

Blev ju ett kort inlägg igår efter vi låtit Lisa somna in. Har varit tomt här hemma och nästan så man hört små tassar springa omkring.

Igår hann jag med ett besök på jobbet för utbildning i ISTAT patientnära analys, vi kan få vissa provsvar på bara ngr minuter precis brevid patienten. Lite tråkigt att åka in på ledig dag men vi kör igång med dessa analyser den 3/11 och då är jag ju inte hemma. Så nu eller inte alls.

Tuva klarade även av ett tandläkarbesök för att lägga plast i sina sexårständer som tydligen är väldigt gropiga för att förebygga hål.

Nu när vi ska åka på semester så delar jag med mig av lite bilder från sist vi var iväg.

Sötaste ungarna verkligen.

Växlat in pengar till resan. Dollar fungerar tydligen väldans bra där. Fick en bunt med helt nya sedlar med mig hem.

Kompislek efter skolan med bästisen. Bäst att passa på eftersom de inte ses på 2 veckor nu.

Morgonen började faktiskt med att emmys dr ringde för att kolla hur allt får med smärtlindringen. Skönt att han kollade läget faktiskt.
Vi har ju försökt fråga Emmy hur det känns och det är ju defentivt bättre än tidigare. Inga kräkningar pga att hon har jätteont. Inga direkta panikattacker när det blir ont, förutom ett tillfälle när det fick för lång tid mellan doserna.
Dock nämde Emmy nu ikväll att hon ett längre tag haft ont baksida lår ovanför knät vä sida. Där verkar den nya medicinen inte hjälpa helt. Dock är smärtan relativt ny där. Beror den på tågången eller kommer den från ryggen?
Vi får ge medicinen ett tag till på sig för att se hur det går.
Det viktiga är att det är mkt bättre.