Unnat mig lite massage!
Har idag på min lediga dag mest tagit det lugnt. Somnade faktiskt om efter att ha skickat tjejerna till skolan. Skönt med sovmorgon.

På eftermiddagen åkte jag in till stan och fick både massage och ansiktsbehandling. Ren njutning faktiskt och precis vad jag behövde just nu.

Vi har en intensiv period med massa sjukhusbesök framöver som väntar.
Imorgon är det dags för ngt som jag är jättenervös inför, eller snarare resultatet. Det blir Tuvas första MR sedan vi slutade med cytot för 3 mån sedan.
Herregud vad dessa 3 månader gått fort. Känns ju lite oroligt alltid inför rtg men sedan vi slutade med cytot har Tuva inte blivit piggare som sköterskorna sa. Vad beror det på? Ev hormonbrist? Annat? Sedan har ju Tuva börjat få ensidig huvudvärk på höger sida bakom ögat. Beror det på tumören? Barnmigrän? Massa att oroa sig för.

På torsdag är det dags för nästa besök som vi upptäckte av en slump då vi inte fått ngt kallelse till den, hon ska till barn på sin årliga koll. Ny dr då hennes neurolog slutat. Nu blir det en som inte har neurologi som specialitet. Vet inte om jag gillar den tanken, tycker att vi har rätt att träffa insatta dr som kan sin sak. Nu kan ju denna dr kanske vara bra men han är ju specialist inom ngt annat barnområde.

Veckan därefter är det Johans tur att visa upp foten, den har ju blivit så mkt bättre och han är ju inne i sin andra jobbvecka, men inte helt läkt än men inte mkt kvar.
Veckan efter det är det 3 besök till, tandläkare för Tuva till spcialisttandvården. Ryggortoped för Emmy och onkologen för Tuva. Pust!! Är ju nästan en halvtid bara detta. Sedan får vi ju inte glömma att jag är på sjukhuset hela dagarna med😂😂.
Nu dags för sömn så vi orkar med morgonen.