Behandling nr 9!

Att ta sig från liggande till knästående är också att resa sig!

Sömnen blev lidande inatt. Förstår inte att det ska vara så svårt att sova i samband med behandlingarna för Tuva. Somnade kl 23 men vaknade kl 1 och sen kunde jag inte somna om. Huvudet snurrade med massa olika tankar och funderingar och så klart oro över trollungarna som inte mår bra.

Men det är bara att bita ihop och kämpa sig upp och vidare. Vissa dagar är ju trots allt lättare och man lyckas låta bli att tänka på sjukdomar och oro över allt och får bara vara mamma och fru.


Idag har vi fixat behandling nr 9 av 52 som vi tror. Det är bara att fortsätta räkna nedåt men visst är orken lägre när kroppen inte riktigt är kry.

Tuva ville verkligen inte iväg till behandlingen idag. Hon blev arg när vi hämtade på skolan och det förstår jag. Det är klart att hon får känna att det är orättvist och vill vara som alla sina kompisar som får vara på frita och leka med kompisar och slippa mediciner som får kroppen att må dåligt.

Trots det dåliga humöret så gick behandlingen lila bra som alltid.

Provsvar idag HB 103, lpk 3,0 tpk 397 och neutro 0,7 vikt 20,5.

vi passade på att fika lite efter besöket för att muntra upp lillfian.

väl hemma igen så rullade det på, de ringde från barn för att boka in Emmy till besök där hon ska kolla sin blåsfunktion. Sedan hade vi även fått kallelse till EMG och ENcEG för kontroll av nerverna i benen. Emmy ser inte fram emot den undersökningen då den innebär att de sticker med nål i musklerna.

Tänker på oss alla där ute som kämpar med denna skitsjukdom!! Den tär på krafterna!

Svårt att välja stickpresent! Kanske inte så konstigt då det ska göras varje vecka.

Mellis och fika innan vi åkte hemåt.

Knasfröken fyllde mössan med leksaker!