Härlig helg!
Vi har haft en härlig helg med underbart väder.
Igår fyllde Johan år och vi firade han med lite presenter på morgonen tillsammans med god frukost, keso och färska jordgubbar. Fungerar mkt bra i vår familj! 
Presenterna han fick var 2 flaskor finare whiskey en som är svensk dessutom. Efter detta blev det att åka in till Media markör som hade hemelektronikmässa, Tuva ville se Dolly style som uppträdde, helst hade hon velat se även Samir och Viktor. Själv åkte jag vidare mot jobbet och Johan och barnen handlade godis och åkte hem, Johan hade ingen lust att trängas i ngt timmar för att få höra Groupie!

Idag har vi passat på att fira ordentligt med god mat och Johans syster kom över på lunch. Blev ryggbiff, potatisgratäng och lite kladdkaka till efterrätt.
Johan passade på att börja fixa poolen inför sommarsäsongen. Blir bra barnen är sugna redan.
Emmy har lekt med kompis i helgen ute i skogen i hennes koja och även Tuva har haft besök av en gamal dagiskompis, var som om de inte varit ifrån varanda i snart ett år. Lekte hur bra som helst och babblade på.
Tilde har som vanligt haft fullt med kompisar över, kul att hon har så bra vänner.

Pappamyskram på födelsedagen



Söndagsträning på gymnastiken, ingen sovmorgon här inte.

Redo för mysluch



PS. Tuva har haft sin febertopp idag med 38,2 men feberfri nu på kvällen. Får kolla på morgonen hur det ser ut. Brukar dock bara vara feber över dagen. Hon har dessutom mått bara bra och fullt bus.