Lite att se fram emot
Till i vår och sommar har det dykt upp några saker för familjen att se fram emot. Ja så klart så längtar vi efter att behandlingen ska bli klar i mitten av september, och Egyptenresan som vi åker på över höstlovet.

Men vi har sista veckorna fått trevliga brev från barncancerföreningen Östra. Dels anordnar de en heldag i maj på Astrid Lindgrens värld. Idag dök nästa brev upp, en inbjudan till en helgresa till Danmark och besök på Fårup sommarland. Så klart skyndade jag att anmäla familjen. Tror att ungarna verkligen kommer att uppskatta det.

Annars har dagarna faktiskt gått rätt så bra här hemma, Tuva mår toppenbra för tillfället. Solen skiner och både jag och Johan har passat på att ta en promenad varje morgon. Man känner sig piggare vid dessa tillfällen även som förälder.

Just nu har det annars kännts rätt så tufft, tror att det kommer att hjälpa att träffa och prata med Kuratorn regelbundet. Hon kan komma med många kloka råd. Ett som hon gav både mig och Johan var att vi kanske skulle strunta i att arbeta så mkt som vi gör då det tär på våra reserver.