Torsdag
Ska snart iväg till jobbet för ytterligare en kväll. Hoppas att det blir en bra dag, vill inte att det blir allt för mkt att göra. Vi behöver lite lugna och sköan pass ibland.

Idag ska ialla fall min lilla syster få åka hem från sjukhuset efter hennes operation, Så skönt för henne att få komma hem till normal vardag igen. Hon kommer hem och får sova i sin egen säng. Vet ju efter alla sjukhusbesök hur skönt detta är.

Igår var Tuva på dagis för första dagen på jag vet inte hur länge. Det hade gått bra men hon hade varit rejält trött på förmiddagen och sedan hade hon sovit i 2 timmar och de hade behövt väcka henne. Men på eftermiddagen hade det varit full fart på henne. Antar att sömnen gjorde susen.
Idag får hon vara på dagis också men hon får stanna hemma imorgon för att vila ikapp sig lite igen.

Vi var förbi skolan och hämtade nyckln till imorgon. Halloweendisco ska ju gå av stapeln och vi hade bokat in matsalen för att vara där. men nu visade det sig att vi inte kunde vara där. Inte riktigt lång framförhållning för att planera om men vi ska få vara i rörelserummet istället. Hoppas att det löser sig ändå.