Feber igen
Idag skulle vi ha åkt iväg för att få nåsta behandling med Carboplatin och Vincristin. Men redan igår kväll vaknade Tuva och hade 39,5 i feber. Ringde Bond som sa att då proverna i fredags var bra skulle vi avvakta till idag och bara ge Panodil och se vad som hände.

I morse hade hon 40 grades feber och när jag ringde dagvården ochfrågade bestämde de att hon inte ska få sin behandling denna vecka. De skjuter fram den till nästa vecka. Sedan väntar vi 2 veckor och ger omgång 17 i ordningen.

Barn-LAH var här hemma på förmiddagen och tog prover på Tuva. Hon är extremt hängig idag, febern får vi inte ner med Panodil, tempen stå still går ner typ 0.2 och inget mer.

Proverna idag var ialla fall bra 119 HB, LPK 9,9, neutro 5,5 och trombo 366. Så alla värden har hämtat sig sedan sist och säkert med hjälp av blodet hon fick. Men jag ska enligt dem lägga till Ipren 3x/dagen för att ta ner febern varvat med Panodil. Men hitills har det inte gett något resultat. Forfarande 39,4 med båda i kroppen. Ska se om lite sömn kan hjälpa.