Cytostatikabehandling nr 5
Nu har vi precis kommit hem från veckans behandling.
Vi började som vanligt med läkarundersökning. Tuva fick bli undersökt av en läkarkandidat idag. Behandlande läkare satt backom och iaktog. men allt verkade vara bra. HOn var lite rosslig i luftrören, men inte längre ner. men det är ju förskylningen hon dras med. Hostan och snuvan går aldrig över känns det som.

Vikten var 10,6 idag så hon har gått ner litegrann. men inte så frövånande då aptiten inte varit på topp. Hon gillar verkligen inte att få PAC-nålen satt. Var jättearg på dem medans de höll på med henne, de tog bort emlat och satte nål och tejpade fast nålen. Men sedan gick det bra, vi fick föröska roa henne den korta stund det tar. Men helst hade hon nog åkt hem redan efter läkarundersökningen.

De har satt upp oss upp utlottningen av vistelse i Almers hus i sommar. De lottar vilkar familjen som får åka under sommarmånaderna då de är atraktiva. US hade fått 2 veckor tilldelade sig så det innebär att 8 familjer kan få möjlighet att åka under sommaren. Men tydligen är det inte uttlottning på samma sätt annars under året. De har tydligen tillgång till en stuga i St Annas skärgård också.

Provsvar har jag inte fått än de skulle ringa om hur de såg ut. Så jag upptaterar om det senare.

Nu ska jag försöka roa fröken "glad", hon verkar inte så piggelin för tillfället.