Behandlingsvecka nr 9
Idag var jag och Tuva iväg för veckans behandling. Hon var måttligt förstjust över att komma dit idag. Helst hade hon nog velat vara på dagis. Märktes när vi lämnade Emmy imorse.

Hennes vikt idag var 10,4 kg så den har vänt upp lite igen. Men hennes aptit sista veckan har varit jättebra. Skönt hon behöver fö i sig lite veckorna då hon inte får carboplatinet.

Hon var jätteledsen under hela processen med att få PAC-nålen. Hon brukar inte vara riktigt så här besvärad. Hon började gråta redan innan de började med allt. HOn visste precis vad som skulle ske.

Det blev inga imunoglobeliner idag. ANdledningen till det är att det är svårt att veta hur länge dne medicinen håller. Om Emmy får vattkoppor i helgen får vi ringa in och hon ska få imunoglobelin i så fall. Om det dröjer innan Emmy utvecklar vattkoppor så kan man låta Tuva få vattkoppor också och istället ge henne virusdämpande medel när hon insjuknar. Man anser att hon kan få det i så fall då hon kommer att insjukna när hon har lite uppehåll i behandlingen.

Annars så har Tuva haft några riktigt bra dagar, hon är pigg har bra aptit och orkar busa runt lite. Länge sedan hon var så här glad känns det som.

Hennes prover idag var HB 79 (lågt) LPK 2,6 och Neutro 0,1 Tromocyterna har ej besvarats.
Nu är det bara att hoppas att hon inte blir sjuk i helgen med feber. DÅ måste vi åka in på en gång. Inte bra med så låga prover.